Ece Erken'in miras sorusuna tepkisi şaşırttı!

Ocak ayında bir mekan çıkışında silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evinin kiraya verildiği eşi Ece Erken tarafından iddia edildi. Erken, sosyal medyadan evi kiraya verenlere isyan etmişti. Geçen gün bir mekan çıkışı görüntülenen Erken, basının miras sorularına gösterdiği tepki şaşırttı.

43 yaşındaki Ece Erken, geçtiğimiz yılın Haziran ayında ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Bu sürpriz karar herkesi şaşırttı. Ece Erken, ocak ayında aldığı haberle kahroldu.

ece erken merhum eşi

ece erken merhum eşi

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bir mekan çıkışında silahlı saldırıya uğradı. Zor günler geçiren Erken, sosyal medya hesabından merhum eşine ait bir evin kiraya verildiğini söyledi.

ece erken

ece erken

Evi kiraya veren kişi ve eşinin katillerinin aynı kişiler olduğunu iddia etti. Erken tepkisinde şu sözlere yer verdi:

"Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse, en az katiller kadar ifşa olacaklar! Ama hayat ne garip, bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız."

Önceki günde bir arkadaşıyla bir mekan çıkışında görüntülenen Erken, ortaya çıkan bu haberler sonrası miras hakkında soru soran basın ekibine tepki gösterdi. 

Oyuncu Janset Paçal'ın son hali görenleri şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Janset Paçal'ın son hali görenleri şaşırttı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0