Ebru Gündeş ve Sibel Can yaz konserlerinde servetlerine servet katacaklar!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, yaz planını açıkladı. Başarılı şarkıcının anlaştığı otelde Sibel Can'ında sahne alacağı öğrenildi. İki ünlü şarkıcı da, yaz sezonunu otelin sahnesinde geçirecekleri için 10'ar milyon TL alacakları öğrenildi.

Türkiye'nin en çok kazanan kadın solistlerinden olan Ebru Gündeş, sesiyle herkesi büyülerken her söylediği şarkı ile gönülleri fethetmeye devam ediyor. Yaz planına göre bir servet sahibi olacak ünlü şarkıcının,  Antalya'da bir otelde tüm yaz sahne alacağı öğrenildi.

ebru gündeş

ebru gündeş

16 EYLÜLDE BİTİYOR

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in yaz sezonu konser maratonuna 1 Temmuz'da başlayacağı öğrenildi. Tarih olarak Temmuz, Ağustos ve Eylül'ün belirli günlerinde otelde sahne alacak olan Ebru Gündeş, 16 Eylül'de oteldeki son sahnesini yapacak.

sibel can

sibel can

SİBEL CAN DA YAZI DOLDURDU

Sibel Can, 3 Mayıs'ta başlayacağı konserler serisine Haziran, Temmuz ve Ağustos'ta devam edip seriyi 23 Eylül'deki konseriyle noktalayacak. Aynı Gündeş gibi Sibel Can da otelle yaptığı anlaşmada 10 milyon TL alacağı açıklanan bilgiler arasında yer alıyor.

ebru gündeş

ebru gündeş

AYNI OTELDE 8 KONSER

Şarkıcı Ebru Gündeş'in anlaştığı otelde toplamda 8 konser vereceği öğrenildi. Bu durumda Gündeş toplam 8 konser için 10 milyon TL alacak. 

ebru gündeş

ebru gündeş

EN ÇOK EBRU ALIYOR

Hesaplanan fiyat ve günlere göre Sibel Can, tek bir konserinden 1 milyon TL alırken, Gündeş ise 1 milyon 250 bin TL alacak.

BİR YORUM YAPIN 1

temel 2 yıl önce

bunlar vergi vermiyor galiba bu kadar para mal var her sanatci yada kim ise en az yuz de 30 vergi alinacak zaten masraf yok altin ciplak cikiyor bazilari giderim bu demek hakki yok gider kendisi ødesin herkes vergi vermek zorunda gidip bir ayi alip giymek yerine herkes gibi nerde ucuz ise ordan alsin