Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! Canlı yayında yanlış kişiyi arayınca olanlar oldu

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı bugünkü canlı yayında kayıp kişiyi telefonla aramak isterken yanlış kişiyi arayınca olanlar oldu. İşte sosyal medyada gündem olan anlar...

ATV ekranlarında hafta içi her gün kayıp ve cinayetleri çözen Müge Anlı'da yaşanan eğlenceli anlar bugün sosyal medyanın gündemi oldu. Kayıp kişiyi telefonla aramak isteyen Müge Anlı yanlış kişiyi arayınca canlı yayında olanlar oldu.

MÜGE ANLI'DA GÜLDÜRDÜ

20 gündür kayıp olan 24 yaşındaki Emrah Köylü'yü aramak isteyen ailesi Müge Anlı'ya başvurdu. Köylü'nün kaybıyla ilgisi bulunduğu düşünülen kişiler canlı yayına çağırıldı.

Kaybından önce İzmir Bornova'da berber dükkanı açan Köylü'ye ait olduğu düşünülen dükkanın numarasını bulan Anlı, numarayı canlı yayında aradı. Fakat telefonu açan kişi Emrah Köylü çıkmayınca stüdyoda komik anlar yaşandı.

müge anlı

müge anlı

Bir süredir kayıp olan ve ailesinin can güvenliğinden endişe duyduğu Emrah Köylü'nün hayatta olduğu ortaya çıktı.

müge anlı

müge anlı

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan radikal karar!

İLİŞKİLİ HABER

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan radikal karar!
Kıvanç Tatlıtuğ Yakamoz S-245 ile rekor kırdı! Yeni imajını görenler hayran kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ Yakamoz S-245 ile rekor kırdı! Yeni imajını görenler hayran kaldı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0