Jennifer Grey'den yıllar sonra gelen itiraf! 'Kimse beni tanımadı'

1980'li yıllarda fırtına gibi esen ünlü aktris Jennifer Grey, anılarını kaleme aldığı kitabında geçirdiği burun ameliyatından bahsetti. Ameliyat sonrası zorluklarla karşılaştığını vurgulayan Grey, "Ben, artık ben değildim. Kimse beni tanımıyordu. Bir gecede kimliğimi de kariyerimi de kaybettim" şeklinde konuştu.

"İlk Aşk, İlk Dans" filmiyle yıldızı parlayan dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Grey, anılarını kaleme aldığı kitabıyla gündeme geldi. Yıllar önce geçirdiği burun ameliyatı hakkında konuşan ünlü oyuncu, ameliyat sonucunun beklediğinden ağır olduğunu ifade etti.

Jennifer Grey burun estetiği ameliyatı öncesi

Jennifer Grey burun estetiği ameliyatı öncesi

"BENİM KİM OLDUĞUM HAKKINDA FİKRİ YOKTU"

Değişimiyle adeta bambaşka birine dönüştüğünü söyleyen Grey, yaşadığı bir anısına şu sözlerle yer verdi:

"Burun ameliyatı geçirdikten sonra bir film galasına gittim. Oyuncu arkadaşım Michael Douglas'ın bana bakışını görünce onun beni tanımadığını fark ettim. Douglas'ın, benim kim olduğum hakkında bir fikri yoktu. Çünkü ben çok farklı görünüyordum."

Jennifer Grey

Jennifer Grey

Özge Özpirinçci'den Kurt Efe'ye ziyaret: Kıvanç'a çok benziyor!

İLİŞKİLİ HABER

Özge Özpirinçci'den Kurt Efe'ye ziyaret: Kıvanç'a çok benziyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0