Hadise makyajsız halini paylaştı! Sosyal medyada olay oldu

Evlilik hazırlığında olan Hadise'den yeni paylaşım geldi. Hadise makyajsız halini sosyal medya hesabından paylaştı.

Mehmet Dinçerler ile sürpriz bir aşka yelken açan ve ve geçtiğimiz günlerde evlilik teklifine 'Evet' diyen Hadise son günlerde sosyal medyayı aktif kullanıyor. 

36 yaşındaki sevilen şarkıcı Hadise makyajsız halini paylaştı. Bu kez doğallıktan yana bir fotoğraf yayınlanan Hadise paylaşımını sıfır makyajla yayınlamayı tercih etti. 

hadise

hadise

HADİSE EVLENİYOR MU?

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in, 27 Nisan'da nikâh masasına oturacağı öne sürüldü. Düğün tarihindeki detay ise dikkat çekti. İkilinin, Kadir Gecesi'ni denk geldiği için bu tarihi seçtiği iddia edildi.

 Chris Rock'a attığı tokatla gündem olmuştu! Will Smith'in dünyası karardı

İLİŞKİLİ HABER

Chris Rock'a attığı tokatla gündem olmuştu! Will Smith'in dünyası karardı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0