Usta Oyuncu Devrim Özder Akın Yunus Emre'yi sahneye taşıdı!

Vefatının 700. yılında merhum bilge Yunus Emre, tiyatro sahnelerine taşınıyor. Usta oyuncu Devrim Özder Akın'ın Yunus Emre'nin hayatını oynadığı performansıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

TV kariyerine "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" ile başlayan usta oyuncu Devrim Özder Akın,10 yıllık tiyatro kariyerinden sonra kendini kamera karşısında buldu. Sonrasında oynadığı "Umutsuz Ev Kadınları", "Arkadaşlar İyidir" ve "Payitaht Abdülhamit" adlı dizilerde rol alarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

devrim özder akın

devrim özder akın

Pandemi nedeniyle uzun süre ara veren ve Nisan ayı sonunda seyirci ile tekrar buluşacak olan "Maskeliler" isimli oyununun haberini de veren usta oyuncu Devrim Özder Akın, Yunus Emre konserlerinin yanı sıra "Beşinci Frank" adlı oyunuyla da seyirciyle buluşuyor.

devrim özder akın

devrim özder akın

SAHNEYE TAŞIMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Eskişehir Senfoni Orkestrası’nın iş birliğiyle düzenlenen gösterilerde Akın, Yunus Emre’yi oynadı. Başarılı oyuncu, ölümünün 700’üncü yılında Yunus Emre’yi sahneye taşımanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Buse Terim yurtdışında imajını yeniledi! Görenler tanıyamadı

İLİŞKİLİ HABER

Buse Terim yurtdışında imajını yeniledi! Görenler tanıyamadı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0