Ramazan ayında Demet Özdemir’den tepki çeken paylaşım! Sosyal medya ayağa kalktı

Son dönemde aldığı evlilik teklifiyle gündem olan oyuncu Demet Özdemir, bu kez yaptığı paylaşımla tepki topladı. Özdemir sosyal medyadan paylaştığı yemek fotoğrafıyla hayranlarını kızdırdı. Birçok takipçisi Demet Özdemir'i Ramazan duyarsızlığı ile suçladı..

Oğuzhan Koç ile evlilik kararı alan oyuncu Demet Özdemir, sosyal medyada en çok takip edilen ünlü isimler arasında. Rol aldığı yapımlarla adını yurt dışında da geniş kitlelere duyuran Özdemir, Instagram paylaşımlarıyla sık sık gündem olmaya başladı.

demet özdemir

demet özdemir

Özdemir, yaptığı son paylaşımla takipçilerini kızdırdı. 

"RAMAZAN AYINDA ALAY EDER GİBİ..."

Ramazan ayında yediği yemeği paylaşan Özdemir, takipçilerini ikiye böldü.

demet özdemir

demet özdemir

Kimisi paylaşımın, hayatın olağan akışı olduğunu dile getirse de kimisi, "Alay eder gibi Ramazan ayında yemek paylaşıyorsunuz. Takipçilerinize saygınız olsun." şeklinde tepkilerini dile getirdi.

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 28

Semih 2 yıl önce

Ünlümü ilk defa ismini duyuyorum. Bu sanatcilar herseye saygilari var ama İslama hiç yok

Toplam 1 beğeni

Berra 2 yıl önce

Bunun saygıyla alakası yok ve islama saygı duymaması da aşırı normal.

Toplam 0 Beğeni

Vatandaş 2 yıl önce

Bunlar ezik zavallı tipler; gerçeklerden kaçan ruh hali bozuk özenti baskı altında hisseden özünden kopuk ve genlerinden nefret ettirilebilmiş bidon kafalı yaratıklar bunlar. Bunlara zerre kadar değer vermek ilgili haber yapmak atalarımıza ihanettir. Bunların ataları ya ermeni ya rum ya da yahudidir.

ilginç 2 yıl önce

yav tv ler akşama kadar yemek proğramı yapıyor. ona nefsiniz daanıyoda bunamı dayanmıyor

Toplam 4 beğeni

misafir 2 yıl önce

namaz ibadeti yapmayan kişilerden, oruç ibadeti neden beklenir? namaz dinin direği.

Toplam 4 beğeni

Ali Baba 2 yıl önce

Böyle insanları takip edip, havaya sokuyorsunuz.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun