Aslı Tandoğan'ın sıfır makyaj halleri görenleri hayran bıraktı!

Arkadaşlarıyla birlikte Fethiye'ye yoga kampına giden oyuncu Aslı Tandoğan'ın makyajsız halleri sosyal medyada gündem oldu. Şehir hayatından uzakta sakin zamanlar geçiren güzel oyuncunun doğal halleri takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Bir döneme damga vuran "Dudaktan Kalbe" dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Aslı Tandoğan, şehir hayatından uzaklaşıp sakin ve sessiz bir zaman dilimi geçirmek için rotasını Fethiye'ye çevirdi. Arkadaşlarıyla yoga kampına giden 43 yaşındaki oyuncu, temiz havanın tadını çıkardı.

Aslı Tandoğan

Aslı Tandoğan

Sıfır makyaj pozlarını sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, gönderisine "Huzurun her rengi" notunu düştü. Doğal halleriyle hayranlarından tam not alan Tandoğan'a çok sayıda "Bu nasıl bir güzellik" ve "Makyajsız bu kadar güzel olunur mu?" gibi övgü dolu yorumlar geldi. 

Aslı Tandoğan makyajsız hali

Aslı Tandoğan makyajsız hali

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0