Ajda Pekkan'dan dudak uçuklatan fiyata ev! Tam 12 milyon TL...

Sık sık Kıbrıs'a giden ve 2017'de Kıbrıs vatandaşlığı aldığını söyeleyen Ajda Pekkan Kıbrıs'tan dudak uçuklatan fiyata ev aldı.

2015 yılında 10 milyon TL’ye aldığı villasını satışa çıkaran Ajda Pekkan, şimdilerde aldığı evle gündeme geldi. 017'de Kıbrıs vatandaşlığı aldığını dile getiren Ajda Pekkan, işleri bir adım daha ileriye götürdü. Ünlü şarkıcı Kıbrıs'tan 12 milyon TL'lik ev aldı.

Girne’ya bağlı Zeytinlik köyündeki lüks bir projeden 800 metrekarelik ev beğenen Süperstar 12 milyon TL ödeyecek. Ajda Pekkan geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Kıbrıs’ta inşaatı gezmek için vinç ile 10’uncu kata çıktı.

Evin içinde 2 adet yüzme havuzu, hamam ve spor salonu bulunuyor.1.5 yıl içinde tamamlanacak olan bu daire Girne’nin en güzel bölgesinde, muhteşem bir manzaraya sahip.

Şarkıcı Tarkan Disney Plus'la anlaşma imzaladı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Tarkan Disney Plus'la anlaşma imzaladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Can 1 yıl önce

Banane

sena 1 yıl önce

iyide artık bu rakamlar dudak uçuklatmıyor ki bizim mahallede bile 80 m2 evler 2,5 milyon olduğuna göre istanbulun kırsalında 12 milyon bedava o zaman

fahri 1 yıl önce

Çok lüzumsuz bir yazı, zengin yalakalığından başka bir şey değil yaptığınız. Bunlara zaman ve enerji harcıyor, gözümüzün önüne bu kiri siz çıkartıyorsunuz. BİZE NE!

M.O 1 yıl önce

AJDA pekkan reklam super.ALİ BARS ne oldu*