Düğün hazırlığı yapan Seda Sayan’ın yakın dostu Safiye Soyman'dan şaşırtan yaş farkı yorumu!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve müzisyen Çağlar Ökten, 7 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Sayan'ın yakın dostu Safiye Soyman, Seda Sayan ile Ökten arasındaki yaş farkı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan birlikte çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten ile geçtiğimiz haftalarda evlenme kararı alarak hayranlarını şaşırtmıştı. Kendisinden 25 yaş küçük Ökten ile nikah masasına oturmak için gün sayan ünlü şarkıcı, mayıs ayında 7'nci kez mutluluğa "evet" diyecek. 

Seda Sayan ve Çağlar Ökten

Seda Sayan ve Çağlar Ökten

Sayan'ın bu kararına oğlu Oğulcan Engin'den destekleyici bir hamle gelmezken ünlü sanatçının yakın dostu Safiye Soyman sessizliğini bozdu. Seda Sayan ile yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Safiye Soyman, önceki gün katıldığı bir iftar yemeğinde yakın dostunun müstakbel eşi Çağlar Ökten'in aralarındaki yaş farkına değindi.

Seda Sayan ve Safiye Soyman

Seda Sayan ve Safiye Soyman

"YAŞ DEDİĞİNİZ NEDİR Kİ?"

"Yaş dediğiniz nedir ki?" diye sözlerine başlayan Soyman, "Kimse bunlara takılmıyor. Ben de eskiden denk gelseydi kendimden genç biriyle olurdum ama kısmetime Faik geldi, 22 senedir beraberiz" şeklinde konuştu. 

Safiye Soymandan ilginç yaş farkı yorumu

Safiye Soymandan ilginç yaş farkı yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan sağlık camiasıyla bir araya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan sağlık camiasıyla bir araya geldi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

tepki 2 yıl önce

paranin gucu bir yaptik mi fakir yapti mi sapik utanmaz yasina bak diye kadin programin rezil ederler kendileri yapti mi ask sevgi kacamak yeni bahar fakire geldimi sapik utanmaz zaten iki yil zor gider yenisi bulsun yedek de hazir beklesin