Pelin Akil ve Anıl Altan'ın ikiz kızları Alin ve Lina'nın doğum günü partisine ünlü akını!

Ünlü çift Pelin Akil ve Anıl Altan ikiz kızları Alin ve Lina'ya 3 yaş doğum günü partisi düzenledi. Partiye ünlü isimler akın etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2016 yılında nikah masasına oturan Pelin Akil ile Alin Altan'ın kızları her geçen gün sosyal medyada fenomen olma yolunda ilerliyor. Pelin Akil-Anıl Altan çifti, 3  yaşına basan kızları Alin ve Lina'nın doğum gününü organize ettikleri parti ile kutladı. 

Sürpriz bir parti organize eden ikili, kızlarının doğum gününü sosyal medya hesaplarından da kutladı. Alin ve Lina ile birlikte objektif karşısına geçen çift, adeta mutluluklarını gözler önüne serdi.

Alin ve Lina

Alin ve Lina

Doğum günü partisine Gamze Erçel kızı Mavi, oyuncu Özge Özder kızı Luna, şarkıcı Bengü kızı Zeynep, diyetisyen Nilay Keçeci gibi ünlü isimler adeta akın etti. Doğum günü partisindeki anlar kameralara böyle yansıdı.

Bengü kızı Zeynep ve Diyetisyen Nilay Keçeci

Bengü kızı Zeynep ve Diyetisyen Nilay Keçeci

Özge Özder kızı Luna ve Pelin Akil

Özge Özder kızı Luna ve Pelin Akil

Gamze Erçel ve kızı Mavi

Gamze Erçel ve kızı Mavi

Ümit Erdim ile Seda Çınar'ın ikinci kez kızı oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ümit Erdim ile Seda Çınar'ın ikinci kez kızı oluyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0