Kraliyetin beşinci sıradaki varisi Prens Louis 4 yaşında!

İngiltere Kraliyet Ailesi'nde tahtın beşinci sıradaki varisi, Prens William ile Kate Middleton'ın küçük oğlu Prens Louis 4. yaş gününü kutluyor.

Prens Charles'tan sonra taht için ikinci sırada bulunan Prens William ile Kate Middleton'ın küçük oğlu Prens Louis 4 yaşına girdi. Doğum günü nedeniyle 'Küçük Prens'in fotoğrafları paylaşıldı.

Prens Louis

Prens Louis

Prens, bu karelerde İngiltere'nin doğusundaki Norfolk'ta bir kumsalda poz verdi. Sahilde koşan Prens, elinde kriket topuyla da görülüyor.

prens

prens

Doğum günü nedeniyle 'Küçük Prens'in fotoğrafları paylaşıldı. Prens, bu karelerde İngiltere'nin doğusundaki Norfolk'ta bir kumsalda poz verdi. Sahilde koşan Prens, elinde kriket topuyla da görülüyor. Prens'in fotoğraflarını annesi, Kate Middleton çekti.

Kate Middleton

Kate Middleton

Prens Louis, tahtın beşinci sıradaki varisi olma özelliği taşıyor.

 

Emine Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0