Berdan Mardini yıllar sonra bir ilke imza attı! Duygu Çakmak ile...

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, yeni parçası Seni Kalbime Gömdüm'ün klip çekimleri sırasında ilk kez bir partnerle kameralar karşısına çıktı.

"Aman Aman", "Mardin Kapı Şen Olur" ve "Senden Çocuğum Olsun İstiyorum" gibi parçalarla adından söz ettiren şarkıcı Berdan Mardini, yeni şarkısının klip çekimleri için kamera karşısına geçti. 

Berdan Mardini

Berdan Mardini

Müslüm Gürses'in unutulmaz şarkısı Seni Kalbime Gömdüm'ü seslendiren ünlü şarkıcı "Ben şarkıya kendi yorumumu kattım ve içime sinen bir iş oldu" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Berdan Mardini ve Duygu Çakmak

Berdan Mardini ve Duygu Çakmak

Sözü Hasan Bağlan'a müziği ise Burhan Bayar'a ait olan parçanın klibinde bir ilke imza atan Mardini, ilk kez bir partner ile kamera karşısına geçti. Ünlü sanatçıya çekimler boyunca Miss Europe 2021 güzeli Duygu Çakmak eşlik etti. 

Miss Europe 2021 güzeli Duygu Çakmak

Miss Europe 2021 güzeli Duygu Çakmak

Mesut Özil'in yüzünden düşen bin parça! Eskisi gibi mutlu mesut değiller...

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil'in yüzünden düşen bin parça! Eskisi gibi mutlu mesut değiller...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

nağmeder 2 yıl önce

habermi bu şimdi