CZN Burak çocukluk hallerini paylaştı! Takipçilerine seslenerek...

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren CZN Burak, çocukluk pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. "Sizce ben Czn farkıyla burada kaç yaşındayım?" diyen ünlü şefin paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

CZN Burak ismiyle geniş hayran kitlelerine sahip olan Şef Burak Özdemir, sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatlerine üzerine çekiyor. Son olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nda bir okulu ziyaret ederek çocuklara künefe ikram eden ünlü isim takipçilerinden alkış toplamıştı.

CZN Burak

CZN Burak

Kendi çocukluk fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan CZN Burak, "Sizce ben Czn farkıyla burada kaç yaşındayım? Musmutlu Pazarlar" diyerek sevenlerine seslendi. Takipçilerini geçmişe götüren CZN Burak'ın o halleri sosyal medyada gündem oldu.

CZN Burak çocukluk hali

CZN Burak çocukluk hali

Mesut Özil'in yüzünden düşen bin parça! Eskisi gibi mutlu mesut değiller...

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil'in yüzünden düşen bin parça! Eskisi gibi mutlu mesut değiller...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0