Wonder Woman'ın yıldızı Gal Gadot mücevher markasının reklam yüzü oldu

"Wonder Woman" serisinin yıldız oyuncusu Gal Gadot, Tiffany Co. mücevherlerinin 2022 koleksiyonu için kamera karşısına geçti.

Dünyaca ünlü oyuncu Gal Gadot, mücevher markası Tiffany & Co.'nun "Botanica: Blue Book 2022" adlı koleksiyonu için poz verdi. Kolye, küpe, yüzük, broş ve bileklik tanıtımı için kamera karşısına geçen Gadot, hayranlarından büyük beğeni topladı.

Gal Gadot

Gal Gadot

"Wonder Woman: 1984" filmi için de Tiffany & Co. markasına ait mücevherleri takan güzel oyuncunun reklam çekimi sırasında taktığı orkide şeklindeki broşu, devedikeni gibi görünen pırlanta ve safir kolye ile karahindibadan ilham alan pırlanta kolyesi dikkatleri üzerine çekti. 

Gal Gadot, Tiffany & Co.

Gal Gadot, Tiffany & Co. "Botanica: Blue Book 2022" koleksiyonu

Reklam kampanyası hakkında konuşan ünlü yıldız "Yeni Blue Book mücevher kampanyasının bir parçası olmaktan inanılmaz derecede onur duyuyorum. Bu heyecan verici ve dönüştürücü dönemde markanın en saygın mücevher koleksiyonunu temsil edebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Gal Gadot reklam filmi çekimlerinden

Gal Gadot reklam filmi çekimlerinden

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0