Gülçin Ergül erkek arkadaşını kaybettiği kazayı ilk kez anlattı!

Hepsi grubunun eski üyelerinden biri olan şarkıcı Gülçin Ergül, geçtiğimiz aralık ayında erkek arkadaşı ile trafik kazası geçirmişti. Olay yerinde hayatını kaybeden erkek arkadaşı Erdal Şeyla Lafçı olay yerinde hayatını kaybederken, şarkıcı Gülçin Ergül yıkılmıştı. O güne dair ilk kez açıklama yapan Ergül, gözyaşlarına hakim olamadı.

Şarkıcı Gülçin Ergül, bir döneme damga vuran Hepsi grubuyla kendini tanıtmıştı. Ardından gruptan ayrılma kararı alan Ergül, kendi şarkı söyleyeme ve başarılı performanslarıyla adından söz ettirmeye devam ediyordu. Geçtiğimiz günlerde evlilik için hazırlık yapan Ergül, erkek arkadaşı Erdal Şeyla Lafçı ile trafik kazası geçirmişti. Geçirdikleri trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Lafçı, Ergül'e büyük bir yıkım yaşattı.

Trafik kazası geçiren Gülçin Ergül psikolojik destek almaya başladıİLİŞKİLİ HABERTrafik kazası geçiren Gülçin Ergül psikolojik destek almaya başladı

Evlilik arifesinde olan Ergül'ün yaşadığı yıkım sonucu daha önce kaza anını anlatacak gücü bulamamıştı. O kazaya dair ayrıntıları anlatan şarkıcı, gözyaşlarına hakim olamadı. 

gülçin ergül ve  Erdal Şeyda Lafçı

gülçin ergül ve Erdal Şeyda Lafçı

"SENİ HAYAL BİLE EDEMEZDİM"

Gülçin Ergül kaza anına ilişkin bir radyo programı için İstanbul'a gittiklerini ve o gün neşesinin yerinde olmadığı belirtti. Ergül, "O gün çok da neşeli bir günümde değildim yolda çok güzel şeyler konuşmuştuk. Onun çok güzel iltifatları vardı. Onlarla avunuyorum. Bana 'ben senin kadar iyi bir insan hayal etmek istesem, seni hayal edemem' demişti. Hedeflerimiz için benden söz istedi. Her şey üç saniyede oldu. Her anlattığımda bir daha yaşıyorum… İlk dönemlerde aklımdan sürekli o travma anları geçiyordu, 'her şeyi doğru yapabildim mi' diye kendimi sorguluyordum. Kaza anın biraz öncesini hatırlamıyorum ama kazadan sonrasını hatırlıyorum. Şok anlarında sakin olmaya çalıştığımı, ambulansları beklediğimizi hatırlıyorum. Ben o an hiçbir şey hissetmedim, bir şey olmadığını düşündüm. Yaralandığımı sonradan anladım, kolumda kırık vücudumda dikiş atılması gereken yerler vardı. Çevremizde bize yardım eden kişiler vardı. İlk Erdal’ın ailesine haber verdim." şeklinde açıkladı.

Şarkıcı Gülçin kaza yaptı! Meğerse 15 sene önce de aynı felaketi yaşamışİLİŞKİLİ HABERŞarkıcı Gülçin kaza yaptı! Meğerse 15 sene önce de aynı felaketi yaşamış

gülçin ergül

gülçin ergül

"ÇOK ZOR ANLARDI SAKİN KALMAYA ÇALIŞTIM!"

Olay yerinde yaşadığı şokla birlikte erkek arkadaşını soran Ergül, "Erdal’ın vefat ettiğini bana olay yerinde söylediler. Olabildiğince sakin kalmaya çalıştım çok zor anlardı. Kazanın ardından olabildiğince kendimle zaman geçirmeye, meditasyon yapmaya çalıştım.  Zaman geçtikçe, biten bir sınav değil bu. Ama onunla baş etmeyi biraz daha öğreniyorsunuz. Erdal’dan geri yakalan; sakladığım iki sweatshirt ve parfümü var yanımdalar hep… Profesyonel destek de alıyorum, konuşmak rahatlatıyor." ifadelerinde bulunurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Mehmet Dinçerler'den nişanlısı Hadise'ye aşk dolu paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Dinçerler'den nişanlısı Hadise'ye aşk dolu paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 0