Donald Trump'tan Prens Harry'e zehir zemberek sözler: Resmen kukla olmuş!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Prens Harry ve Meghan Markle’ın kraliyet ailesinden ayrılıp ABD’ye yerleşmesi hakkında şaşırtan ifadeler kullandı. Kraliçe II. Elizabeth'e seslenen Trump, çiftin tüm unvanlarını alması gerektiğini dile getirdi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Invictus Games nedeniyle Hollanda'ya giden ve İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'i ziyaret eden Prens Harry ve Meghan Markle'ı hedef aldı. Kraliçe II. Elizabeth'in torunu Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ı kraliyet unvanlarından tamamen men etmesi gerektiğini düşünen Trump, Prens Harry’nin "birilerinin parmağında oynatıldığı" sözlerine yer verdi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump

Eski ABD Başkanı Donald Trump

Prens Harry için "Daha önce kimsenin böyle kukla olduğunu görmemiştim" diyen Trump, Meghan Markle'ı topa tuttu. Öte yandan Prens Harry'nin çok saygısız biri olduğunu dile getiren eski ABD Başkanı, Kraliçe II. Elizabeth'e çiftin unvanları almasını gerektiğini söyledi. 

Prens Harry ve eşi Meghan Markle

Prens Harry ve eşi Meghan Markle

"Meghan’ın pek hayranı sayılmam" diyen Trump asi çiftin diz çöküp Elizabeth'ten özür dilemeleri gerektiğini söyledi.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0