Türkücü Alişan'dan Seda Sayan'a çok ilginç düğün hediyesi!

Seda Sayan ve Çağlar Ökten geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Türkücü Alişan'dan Seda Sayan'a çok ilginç bir düğün hediyesi geldiği ortaya çıktı.

7. kez evlenen Seda Sayan ile Çağlar Ökten magazin gündemine bomba gibi düştü. Oğulcan Engin'in Seda Sayan'ın düğününe katılmaması ise uzunca bir süre konuşuldu. Düğüne az kişinin takılım göstermesi de Oğulcan'ın annesine "Sessiz sedasız evlen" sözlerini akıllara getirdi.

Alişan ve seda sayan

Alişan ve seda sayan

Düğün gündemi devam ederken Alişan da sorular üzerine ünlü çifte ne hediye aldığını açıkladı. 

Alişan ve seda sayan

Alişan ve seda sayan

Ünlü şarkıcı, "Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in evliliği çok konuşuldu. Hediye aldınız mı?" sorusuna, "Düğün hediyesi olarak muhabbet kuşu aldım" yanıtını verdi.

Kadir İnanır yürürken zor anlar yaşadı! Destek alarak ayakta durabildi

İLİŞKİLİ HABER

Kadir İnanır yürürken zor anlar yaşadı! Destek alarak ayakta durabildi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Sakaryalı 5497 2 yıl önce

alişan bi ali koç'u istifa ettiremedin.Hani ali koç'u istifa ettirecektin.