Ceren Moray ayrılık sonrası ilk kez konuştu! "Toparlanmaya çalışıyorum"

Geçtiğimiz ay Fransız eşi Nico Brun ile sessiz sedasız yolları ayıran Ceren Moray, ayrılık sonraki ilk kez konuştu. Demet Evgar ve Levent Babataş çiftinin düğünlerine katılan Moray, "Toparlanmaya çalışıyorum" dedi.

36 yaşındaki Diyarbakır'lı ünlü oyuncu Ceren Moray, Türk dizi ve film kariyerine 2003 yılında girdiği "Serseri Aşıklar" dizisinde başladı. Performansıyla dikkat çeken oyuncu "O Hayat Benim" dizisinden sonra son olarak Avlu'da Azra karakterine hayat verdi. 2017 yılında Fransız eşi Nico Brun ile nikah masasına oturan oyuncu geçtiğimiz ay sessiz sedasız boşanmıştı. Moray, ayrılık sonrası ilk kez açıklama yaptı.

ceren moray

ceren moray

"EN KISA SÜREDE ATLATACAĞIM"

Önceki ay dünyaevine giren Demet Evgar ve Levent Babataş'ın düğününe katılan Moray, basın mensuplarından gelen soruları yanıtsız bırakmadı. Evgar'ın en iyisini hak ettiğini söyleyen Moray, sonlandırdığı 5 yıllık evliliği hakkında şöyle konuştu:

"Ben toparlanmaya çalışıyorum. En kısa sürede atlatacağım."

Ünlü oyuncu Ceren MorayİLİŞKİLİ HABERÜnlü oyuncu Ceren Moray'dan dikkat çeken açıklama: Tüm ekip şoke olduk!

NE OLMUŞTU?

Moray 2017 yılında Fransız Nico Brun ile dünyaevine girmişti. Bodrum'da nikahı kıyılan güzel oyuncu ve ailesi, damat ve ailesiyle anlaşabilmek için çeşitli dil kurslarına gitmişti. 

ceren moray ve eşi nico brun

ceren moray ve eşi nico brun

Moray, eşi Nico ile tanışma hikayelerini anlatırken "Barselona’daki bir gece kulübünde tanıştık. Ertesi gün buluştuk. Beni otelimden aldı. Çok şıktı. Kol düğmesi bile takmıştı. Bende parmak arası terlikler vardı. 2.5 saatlik sohbette kötü İngilizcemle konuşmaya çalıştım." ifadesini kullanmıştı.

ceren moray ve eşi nico brun

ceren moray ve eşi nico brun

ANLAŞMALI AYRILDILAR

Çift, geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız evlendikleri gibi, sessiz sedasız da boşandı. Kararı beraber verdikleri ve anlaşmalı olarak ayrıldıkları öğrenildi. Boşanma sebepleri henüz açıklanmamışken, anlaşamaya bağlı uyumsuzluk olarak nitelendirildiği öğrenilen bilgiler arasında yerini koruyor.

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'a İtalya Büyükelçiliğinden övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'a İtalya Büyükelçiliğinden övgü dolu sözler!

BİR YORUM YAPIN 1

halil 2 yıl önce

diyarbakırımızın gururu hela be ceren ablamız