Yüksel Aman: Aydan Şener'le Hafta Sonu Keyfi çok yakında!

Ünlü televizyon yapımcısı Yüksel Aman sosyal medya hesabından takipçilerine güzel haber verdi. Oyuncu Aydan Şener ile TV programı yapacağını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Ünlü televizyon yapımcısı Yüksel Aman yeni bir programla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kendi sosyal medya hesabından takipçilerine müjdeyi veren Aman, 1986 yılında çekilen Çalıkuşu dizisinin Feride'si Aydan Şener ile yeni bir TV programına imza atacaklarını duyurdu.

Aydan Şener

Aydan Şener

Oyuncu Aydan Şener değişmeyen güzelliğiyle yıllara meydan okudu!İLİŞKİLİ HABEROyuncu Aydan Şener değişmeyen güzelliğiyle yıllara meydan okudu!

"HAFTA SONU KEYFİ ÇOK YAKINDA"

1981 Türkiye güzeli, eski model ve oyuncu Memnune Aydan Şener, uzun bir aranın ardından ekranlara dönüş yapıyor. Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan, Kenan Kalav, Sadri Alışık, Mine Çayıroğlu, Eşref Kolçak, Hayati Hamzaoğlu, Kaya Akarsu, Tomris Oğuzalp, Savaş Başar gibi birçok ünlü ismi kadrosunda buluşturan 1986 yapımı "Çalıkuşu" dizisinin Feride'si olarak hafızalara kazınan Aydan Şener'den hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Ünlü TV yapımcısı Yüksel Aman'la 'Hafta Sonu Keyfi' adlı program ile evlere konuk olacak.

Burcu Esmersoy'dan kariyer itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy'dan kariyer itirafı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0