Gözünü kaybettiği söylenen Gönül Yazar'dan şaşırtan itiraf: "Geceleri yalnızlıktan ağlıyorum"

85 yaşındaki Türk sanat müziği şarkıcısı ve sinema oyuncusu Gönül Yazar'ın sol gözünü kaybettiği iddia edilmişti. Yazar, hem sağlık durumu hakkında bilgi verdi hem de özel hayatı hakkında itirafta bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Muazzez abacı ile ilgili duyurduğu hastalık haberiyle olay olan magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Seyhan Soylu ile Al Sana Haber isimli magazin programının stüdyo konuğu olmuştu.

gönül yazar hastalığı ne

gönül yazar hastalığı ne

Akay, canlı yayında Taş Bebek lakaplı efsane sanatçı Gönül Yazar’ın sağlık durumu hakkında korkutan açıklamalar yapmıştı. Evde geçirdiği bir kaza nedeniyle bütün müdahalelere rağmen sol gözünü kaybettiğini iddia etmişti. 

gönül yazar

gönül yazar

GÖNÜL YAZAR'DAN HABER VAR!

Yaşanılan bu olayın hemen ardından Yazar'ın sağ gözünde de bulanıklık başlamıştı. Ancak iddialar yalan çıktı. Sağlığının gayet iyi olduğunu belirten Gönül Yazar, "Gözümle alakalı olarak altı ay önce katarakt ameliyatı oldum. Bir süre de tedavim devam etti. Görmeyle alakalı bir sıkıntım yok ve sağlığım yerinde" dedi.

Gönül Yazar, evde ayağı kayıp duvara çarptığı için gözünü kaybettiğine dair iddialar üzerine açıklama yaptı:, "Çarptığım gözümün zamanla bulanık görmeye başladığını fark ettik. Ameliyat oldum, çıkışta 'Artık Yeşilçam filmlerindeki gibi görüyorum' diye bağırdım. Diğer gözüme de operasyon yaptılar. Şimdi Çamlıca Camii'nin müezzinini bile görüyorum. Yeniden doğmuş gibiyim."

İTİRAFIYLA ŞAŞIRTTI

Sabah'a röportaj veren Gönül Yazar, hayatı ve sağlık durumu hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Yalnız yaşadığını belirten sanatçı, "Yapayalnızım. Geceleri yalnızlıktan ağlıyorum. Ama hayat bu. Annem, babam ve ablam öldü. Kızım var ama o da Bodrum'da yaşıyor. Zaten kızım anneci bir çocuk da değil. Arkadaşlarına daha çok düşkün, onlarla mutlu oluyor. Babamın ikinci evliliğinden iki tane erkek kardeşim var. Onlar ve çocukları benimle ilgileniyor. Sık sık görüşüyoruz." dedi.

Geçirdiği kazayı da anlatan Yazar, "Kasım ayında yerdeki halının kayması sonucu duvara çarptım. Duvarın sivri tarafına denk geldiğim için bir gün sonra gözlerim mosmor uyandım. Olaydan bir süre sonra da sol gözüm bulanık görmeye başladı. Sonra da hiç görmemeye başladım. Resmen kör oldum. Özel bir hastaneye gittim. Operasyon geçirdim. Sol gözüme üç tane akıllı lens takıldı. Doktorumun tavsiyesi üzerine diğer gözüme de üç tane akıllı lens konuldu. Bir gün sonra gözümdeki bant açılınca sevinçten "Görüyorum" diye bağırdım. Şimdi eskisinden çok daha iyi görüyorum, şükürler olsun. Sağlığım genel olarak çok iyi. Ama bir ev kazası daha geçirdim. Doğum günümün sabahı banyoda düşüp kaburgamı da kırdım. Onu da atlattım şükür. Yalnız yaşamanın zorlukları bunlar." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Saadettin PEKER 2 yıl önce

Yol göründü. Onu göğe çıkarmaya çalışanlar artık onu cenazede yanlız bırakacaklar. Arkadaşlar anlayacağınız kendi imtihanı ile yanlız kalacaktır. Amel Amel Amel.........

Toplam 3 beğeni

Ahmet 2 yıl önce

85 yaşında taş bebekmi olur

Toplam 1 beğeni

TIRIS 2 yıl önce

Hala taş bebek diyorsunuz, yapmayın lütfen.

Toplam 3 beğeni

tgg 2 yıl önce

sarı noktanın tedavısı yok sallama onur

Toplam 1 beğeni