Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan boşanıyor mu? "Aramız bozuk"

"Çocuklar Duymasın" dizisinde oynadığı Meltem karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Bir takipçisinin sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu eşi Yağmur Atacan ile arasının bozuk olduğunu dile getirdi.

2008 yılında meslektaşı Yağmur Atacan ile bir ömür boyu mutluluğa "evet" diyen oyuncu Pınar Altuğ, uzun yıllardır mutlu evliliğiyle adından söz ettiriyor. Sık sık kızı Su ve eşiyle fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, takipçilerinin yorumlarına cevap vermeyi de ihmal etmiyor. 

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

Son olarak ailesiyle birlikte çekilmiş olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, "Dikkatimi çekti Yağmur bey niye hep arkalarda duruyor resimlerde?" yorumunu yapan takipçisine yanıt verdi. 47 yaşındaki oyuncu meraklı takipçisine esprili bir dille "Aramız bozuk" dedi.

Pınar Altuğ Instagram paylaşımına yorum yaptı

Pınar Altuğ Instagram paylaşımına yorum yaptı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0