Ünlü oyuncu Aslı Enver'e dudak uçuklatan reklam ücreti!

Şimdilerde ekrandan uzak olan ve tiyatro yapan Aslı Enver bir banka ile yaptığı reklam anlaşmasından dudak uçuklatan ücret aldığı ortaya çıktı.

Murat Boz ile evliliğin eşiğinden dönen Aslı Enver, ekrandan da uzakta bir yaşam sürüyor. Enver, aşkta aradığını bulamayınca kendini işine verdi.

Aslı Enver hem tiyatro yapıyor hem de reklam anlaşmaları. Son olarak bir bankanın yüzü olan Aslı Enver bu iş birliğinden de 3 milyon TL aldı. Bu iddiaları görenler "Aslı'nın milyonluk tesellisi" yorumları yaptı.

Aslı Enver ayrılığın ardından kafa dağıtmak için ise soluğu Kıbrıs'ta aldı. Kıbrıs'ta kısa bir tatil yapan oyuncu İstanbul'a döndü.

Demet Özdemir'in saatinin fiyatı dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'in saatinin fiyatı dudak uçuklattı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

küskün 1 yıl önce

adalet var diyen gelsin