Erhan Yazıcoğlundan şaşırtan itiraf: 11 kere nişanlandım!

Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk oldu. Yazıcıoğlu, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü isim zamanında çok çapkın olduğunu ve 11 kere nişanlandığını anlattı.

Armağan Çağlayan’ın “Dur Bi Dinle” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu oyuncu Erhan Yazıcıoğlu oldu. Çağlayan’la samimi bir sohbet gerçekleştiren usta Oyuncu, hakkındaki bilinmeyenleri anlattı.

Üç kere evlenen Yazıcıoğlu, “Çapkınlığı severim hocam” diyerek 11 kere nişanlandığını da itiraf etti.

Erhan Yazıcıoğlu

Erhan Yazıcıoğlu

1995 yılında tiroit kanserine yakalanan oyuncu, doktor hatası nedeniyle ses tellerinden birini kaybetmişti. Bu konuya da değinen Yazıcıoğlu, doktoru suçlamadığını söyleyerek şunları anlattı:

“Tabii ki kırgınım. Hayatımı engelledi. O yıl Kanal D ile büyük bir anlaşma yapma aşamasındaydım. 8 ay konuşamadım. Dünyanın her yerine götürdü beni Müge’m. Hepsi ‘Sesiniz gitti, oyunculuk yapamazsınız’ dedi. Ama ben ‘Yapacağım’ dedim ve yarım bıraktığım oyuna devam ettim. Tabii ki tam gelmedi ama ‘o ses gelecek’ diye balkonda bağırdım. 14 yıl sürdü kanser tedavim, hiç pes etmedim. 1 milyon dolar harcadım, 9 evimi sattım. Paramı hastalıklar yedi benim, ne kadınlar ne de kumar.”

Sinan Akçıl Kadir Gecesi'nde 1200 kişiye iftar yemeği verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl Kadir Gecesi'nde 1200 kişiye iftar yemeği verdi!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

kahraman 1 yıl önce

bununlada övünüyomu,cok iyi birsey becermis,cok iyi haber