Hailey Baldwin'den korkutan haber: Kalbi delik çıktı!

Ünlü süper model Hailey Baldwin, önceki günlerde geçici felç geçirmiş ve hemen hastaneye kaldırılmıştı. Hem eşi Justin Bieber hem de hayranlarını endişelendiren olay sonrası Baldwin'in kalbinin delik olduğu ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber'ın eşi Hailey Baldwin, geçtiğimiz ay geçici felç geçirmiş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Yaşadığı sağlık sorunlarıyla hayranlarını endişelendiren Baldwin'in kalbinde delik fark edildiği için ameliyat olduğu açıklandı.

Hailey Baldwin

Hailey Baldwin

"YÜZÜMÜN SAĞ TARAFI SARKMAYA BAŞLADI"

Geçici felç olması hakkında konuşan Baldwin "10 Mart'ta çok korkutucu bir olay yaşadım. Justin ile kahvaltı yapıyorduk ve normal bir konuşmanın ortasındayken aniden kolumdan omzuma, ve parmak uçlarıma kadar tuhaf hissetmeye başladım. Sonrasında parmak uçlarım tamamen uyuşmuştu. Justin nasıl olduğumu sordu ancak cevap veremedim çünkü yüzümün sağ tarafı sarkmaya başlamıştı ve kelimeleri toparlamakta güçlük çekiyordum." ifadelerini kullandı.

Hailey Baldwin geçici felç geçirdi

Hailey Baldwin geçici felç geçirdi

Hayatının en korkunç gününü yaşadığını dile getiren ünlü yıldız, sözlerine şöyle devam etti:

"Hastaneye gitmeden önce Justin eve yardım çağırdı. Yüzüm 30 saniye boyunca sarktı ve ağzımdan hiçbir cümle çıkamadı. Konuşabileceğimi tekrar hissettiğimde anksiyetem geri geldi ve sözlerimin komik olacağını düşündüm. Doktorlar beynimde küçük bir kan pıhtısı olduğunu ve bunun mini ve geçici bir felce neden olduğunu söylediler. Daha kötüsü olmadığı ve kalıcı olmadığı için minnettar hissettim"

Justin Bieber ve Hailey Baldwin

Justin Bieber ve Hailey Baldwin

Bir gece boyunca hastanede kalan Baldwin'in bu durumu yaşamasının sebebinin halk arasında "delik kalp" olarak bilinen Patent Foramen Ovale adlı hastalık olduğu ortaya çıktı. 12- 13 milimetrelik bu deliğin kapatılması için bir operasyon geçiren ünlü model, operasyonun başarılı geçtiğini ve hızla iyileşmeye başladığını söyledi.

 Hailey Baldwin Patent Foramen Ovale hastalığına yakalandı

Hailey Baldwin Patent Foramen Ovale hastalığına yakalandı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Osmanlı 2 yıl önce

Herkesi mi korkuttu? Bu nasıl başlık.. beni korkutmadı mesela. Eşimi çocuklarımı ya da tanıdığım kimse korkmadı? Bu nasıl bir Türkçe. Adamsanız bu mesaji yauınlarsınız

Toplam 1 beğeni