Kanlı bıçaklı Esra Erol ve Müge Anlı'nın arasına Zuhal Topal girdi! Ortalık karıştı

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programlarının sunucuları Müge Anlı ve Esra Erol arasındaki gerilim büyürken ikiliden herkesi şoke edecek bir hamle geldi. Zuhal Topal'ın da adının geçtiği tartışmada tüm gerçekler gün yüzüne çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gündüz kuşağının sevilen isimlerinden Müge Anlı ve Esra Erol'un arası kısa bir süre önce bozulmuş ve ikili birbirini hedef gösteren açıklamalarda bulunmuştu. Müge Anlı "Aramızda fark var" diyerek Esra Erol'a gönderme yapmıştı. Bunun üzerine sessizliğini bozan Esra Erol ise "Başkaları gibi mimik kullanmadan olayların üstesinden gelemez" şeklinde yanıt vermişti. Erol ve Anlı cephesinde soğuk rüzgarlar eserken tartışmaya sürpriz bir isim daha dahil olmuş ve gerilim hat safhaya tırmanmıştı.

Eski dostlar arasında savaş devam ederken Esra Erol'la arası bozuk olan Zuhal Topal'da kendisini bir anda bu gerilimin içerisinde buldu. Erol'u kışkırtmak isteyen Müge Anlı sosyal medya hesabından Zuhal Topal'ı takip etmeye başladı.

Zuhal Topal

Zuhal Topal

Tüm bu yaşananların ardından kanlı bıçaklı olan Erol ve Anlı arasında sonunda barış sağlandı. İkili birbirlerine çiçek göndererek yaşananları sineye çekti.

Esra Erol

Esra Erol

"BEN MÜGE ANLIYIM ARADA FARK VAR" DEMİŞTİ!

ATV ekranlarının fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, her hafta birbirinden ilginç konu ve konuklarla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Yıllardır pek çok olaya ışık tutan Müge Anlı'nın programına katılan Ömer Bey, bebeğiyle kaçan eşini bulmak istediğini ifade etti. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Kısa sürede bulunan Kübra, eşinin kendisine ihanet ettiğini söyleyerek barışmak istemediğini dile getirdi. Birbirine ardına gelen iddiaların üzerine sinirlenen Müge Anlı ise "Benim programım birbirinden ayrılan ya da ayrılma aşamasındaki karı kocaların birbirini rezil etme platformu değil. Ben buna asla müsade etmem. Ben Müge Anlıyım arada öyle bir fark var" şeklinde konuştu.

Müge Anlı

Müge Anlı

Müge Anlı'nın sözleri sosyal medyada gündem olurken pek çok kişi Anlı'nın Esra Erol'a gönderme yaptığını iddia etti. 

Esra Erol

Esra Erol

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

Hasan Divrhak 1 yıl önce

Ekranlara soytarilik gerekiyor bunlarda tam olarak yapiyorlar izlemeyin def olsunlar ne izleyipte bunlari buyutuyorlar anlamak zor

Dişi Kartal 1 yıl önce

Gerçekten sorun z kuşağı falan değil gündüz kuşağı. Kurgularla ahlaksızlığı normalleştiren, alkışlattıran, gündeme getiren bu programlara karşı gereken neyse yapılmalı.

Toplam 1 beğeni

trakyalı 1 yıl önce

eskiden daha çok severdim. bir yıldır müge anlıda bana samimiyetsiz ve ukalaca gelen bir tavır hissediyorum. Belki öyle değildir ama ekrandan gördüğüm bu.....

Toplam 2 beğeni

trakyalı 1 yıl önce

eskiden daha çok

ömer 1 yıl önce

her kanalda yayınlanan bu tür programlar Türk aile yapısana konmuş dinamitlerdir bu türden programlara maalesef atv işin içinde olunca ses çıkarılmıyor

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun