Yılın damadı olmak isteyen Hacı Sabancı spor salonundan çıkmıyor!

Bu yaz Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün yapmaya hazırlanan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti sıkı bir çalışma programına girdi. Düğünde fit olmak isteyen Hacı Sabancı soluğu spor salonunda aldı.

Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Sabancıların gelini Nazlı Kayı, üvey babasının vefatı ve pandemi nedeni ile düğün yapamamıştı. Sade bir nikah töreniyle dünya evine giren Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, bu yaz Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün yapmayı planlıyor.

Sabancıların gelini Nazlı Kayı evlenince ücrete zam yaptı! 80 bin TL istiyorİLİŞKİLİ HABERSabancıların gelini Nazlı Kayı evlenince ücrete zam yaptı! 80 bin TL istiyor

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı

Geçtiğimiz yıl ekim ayında evlenen çift, düğün hazırlıkları için sıkı bir çalışmaya girdi. Günlerinin çoğunu spor salonunda geçiren Hacı Sabancı yılın damadı olmak için ağır bir çalışma temposuna girdi. 

Hacı Sabancı

Hacı Sabancı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

kenann 2 yıl önce

Türkiye nin en zengin ailelerinin derdi bu

Eses 2 yıl önce

Sabanciiii paran var yağlarını aldiraydin