MS hastası olan Serdar Ortaç yakın dostu Mehmet Ali Erbil'i dinledi! Tedavi olmaya başladı

Ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde kendisine konulan MS hastalığı teşhisi nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Ortaç, yakın dostu Mehmet Ali Erbil'in tavsiyesiyle elektromanyetik tedavisi görmeye başladı.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, MS hastalığından dolayı uzun zamandır ağrılarla yaşıyor. Ortaç, yakın dostu Mehmet Ali Erbil'in tavsiyesiyle MS hastalığıyla ilgili tedavi görmeye başladı. 

Ortaç derdini şu sözlerle anlattı: "MS hastalığım var. Bundan dolayı ağrılarım çok. Bir de yürüme zorluğum olduğu için kalça kemiğimde düzleşme olmuş. Plaka taktırmak lazım. Plaka taktırmaya gerek olmasın diye buraya geldim. Gelmeden önce Mehmet Ali Erbil ile konuştum. Ona da iyi gelmiş. Ama ben MS hastasıyım. Onun ki başka. Konser sezonu öncesi buna ihtiyacım vardı. Çok iyi oldu. Ayakta durmaya ağrısız neşeli neşeli şarkı söylemeye ihtiyacım var." 

serdar ortaç MS tedavisi

serdar ortaç MS tedavisi

ELEKTROMANYETİK ALAN TEDAVİSİ GÖRÜYOR

Konser sezonu öncesi ağrılarından kurtulmak isteyen Serdar Ortaç'a elektromanyetik alan uygulaması yapılmaya başlandı. 

Yakamoz S-245'in Arman'ı Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e ilan-ı aşk!

İLİŞKİLİ HABER

Yakamoz S-245'in Arman'ı Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e ilan-ı aşk!
Venezuela Devlet Başkan'ı Nicolas Maduro'nun Kuruluş Osman'a övgüleri göğüsleri kabarttı!

İLİŞKİLİ HABER

Venezuela Devlet Başkan'ı Nicolas Maduro'nun Kuruluş Osman'a övgüleri göğüsleri kabarttı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

örnek 1 yıl önce

karabiberim deyip çocuklarımıza yanlış örnek olan bu kişiler bundan sonra topluma örnek hareketler sergilemeli. yine de geçmiş olsun zor bir hastalık.

Yeşil Yol. 1 yıl önce

Hanım MS hastası fizik tedavi ve rehabilitasyona gitti elektro manyetik tedavide gördü ,hiç birşey değişmedi Allah'tan umut kesilmez inşallah iğnenin bulunmasını bekliyoruz.

Feqîyê Teyran 1 yıl önce

Dünya seni terk etmeden sen dünyayı terk etmelin be dostum.

Eskisehir 1 yıl önce

Benim eşimde MS hastası çok zor Allah bütün MS hastası olanlara şifa versin

abdullah ünal 1 yıl önce

göbekten zeytin yerken iyiydi tabi...