Kerem Bürsin’in Türkiye’de tutmayan dizisi "Yaşamayanlar" Brezilya’yı salladı

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in 2018 yılında Elçin Sangu ile başrollerini paylaştığı Yaşamayanlar dizisi Brezilya'da en popüler yapımlar arasına adını yazdırdı. Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu yurt dışında da yoğun ilgi görüyor.

Son olarak "Sen Çal Kapımı" dizisinde oynadığı Serkan Bolat karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Kerem Bürsin'in ünü ülke sınırlarını aştı. Geçtiğimiz günlerde İspanya'ya giden ünlü oyuncu adeta Hollywood yıldızları gibi karşılanmış ve İspanyol hayranlarından yoğun ilgi görmüştü. Aynı şekilde İtalya'da da geniş bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu, bu kez 2018 yılında yayınlanan "Yaşamayanlar" dizisiyle Brezilya'da adını duyurdu. 

Kerem Bürsin Yaşamayanlar

Kerem Bürsin Yaşamayanlar

Kerem Bürsin'in Elçin Sangu ile başrollerini paylaştığı "Yaşamayanlar" dizisi Netflix Brezilya'da en popüler yapımlar listesinde üst sıraya yerleşti. Portekiz yayınında %62.4 oran elde ederek korku türünde en çok izlenen dizi olmayı başaran Yaşamayanlar Brezilya'yı da kasıp kavurdu. 

Kerem Bürsin Elçin Sangu

Kerem Bürsin Elçin Sangu

Emine Erdoğan'dan şampiyon Trabzonspor'a tebrik mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan şampiyon Trabzonspor'a tebrik mesajı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

tabi 1 yıl önce

tırrıktan işler.

Tepki 1 yıl önce

Biz de zaten çok merak ediyorduk,bu karaktersiz arkadaşlarınızı..!