Mesut Özil eşi Amine Gülşe'nin doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı!

Fenerbahçe'de forma giyen ünlü futbol yıldızı Mesut Özil, 2019 yılında nikah masasına oturduğu eşi Amine Gülşe'nin doğum gününü kutladı. Sosyal medya hesabından romantik bir paylaşımda bulunan Özil'in gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

2019 yılında Amine Gülşe ile nikah masasına oturan ünlü futbolcu Mesut Özil, 2020 yılında kızı Eda'nın dünyaya gelişiyle baba olma sevinci yaşamıştı. Sık sık sosyal medya hesabından eşi ve kızıyla paylaşımlarda bulunan Özil, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. 

Mesut Özil eşi ve kızı

Mesut Özil eşi ve kızı

Eşi Amine Gülşe'nin doğum gününe özel fotoğraflarını paylaşan Özil, "Şu ana kadar isteyebileceğim en güzel eşe mutlu yıllar seni seviyorum" notunu düştü. Çiftin romantik kareleri kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken Amine Gülşe, eşinin paylaşımına "Ömrüm seni çok seviyorum" şeklinde yorum yapmayı ihmal etmedi.

Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe

Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe
 

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Tepki 1 yıl önce

Sizin artık iyiden iyiye karaktersizleştiğinizi düşünüyorum,ne düşüneyim..!