Oyuncu Yüsra Geyik'ten Hadise'ye olay gönderme!

Arka Sokaklar'daki oyunculuk performansıyla tanınan başarılı oyuncu Yüsra Geyik, Hadise'nin "Asla aşığım demeyeceğim, asla sevgilimle fotoğrafımı paylaşmayacağım!" sözlerine atıfta bulundu. Ünlü oyuncunun bu açıklaması Hadise'nin evlenmesinin ardından gündeme oturdu.

15 yıl boyunca "Arka Sokaklar" dizisinde kendini "Zeliha" karakteriyle kendini sevdiren ünlü oyuncu Yüsra Geyik, geçtiğimiz yıl  diziden ayrılma kararı almıştı. En son oynadığı "Camdaki Kız" dizisinde boy gösteren güzel oyuncu, yine tüm ilgiyi kendi üzerinde toplamayı başardı. Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan güzel oyuncu, geçtiğimiz gün Cihangir'de bir mekan çıkışı kameralara takıldı.

yüsra geyik

yüsra geyik

"DAHA RAHATIZ"

Mekan çıkışı muhabirlerin sorularını samimiyetle yanıtlayan başarılı oyuncu Geyik, "Arkadaşlarınızla beraberdiniz neler yapıyorsunuz?" sorusuna "Evet arkadaşlarımla beraberdim. Havaların düzelmesi iyi oldu pandemi bitti mi bilmiyorum ama önlemler yavaşladı. Biz de yokmuş gibi yaşıyoruz ama bitmiş bir şey yok aslında. Hastalık devam ediyor korunmayı öğrendik, aşılıyız o yüzden daha rahatız sanırım" ifadesini kullandı.

yüsra geyik

yüsra geyik

"ARKA SOKAKLAR'LA BÜYÜDÜM"

Yöneltilen sorular arasında yeni projenin varlığının olup olmaması hakkında açıklama yapan Yüsra Geyik, "Okuduğumuz işler var tabii o yüzden bu taraflara geliyorum zaten güzel bir şey olsun diye çok uğraşıyoruz" şeklinde ifade etti. Daha önce Arka Sokaklar'daki karakteriyle anılmasına yönelik soruya ise Geyik "Tabii ki, onu yıkmak biraz zor sanırım. Aslında fena değil tahmin ettiğimden daha kolay alıştılar. Ama bir kitleyi Zeliş dışına çıkarmak zor çok şey, duyuyorum 'Dönmeyecek misin, niye dönmüyorsun?' diye insanların öyle bir beklentisi tabii ki de var çünkü çok alıştıkları bir şeydi o. Ama daha güzel şeyler yapmak lazım ki o zihinleri tazelemek için onu yıkabilmek için uğraşıyoruz. 11 sezon inanılmaz, kendime şaşırıyorum Arka Sokaklar'la büyüdüm resmen" açıklamasında bulundu.

yüsra geyik

yüsra geyik

"BÜYÜK KONUŞMAK İSTEMİYORUM!"

Bir damat adayı olup olmamasına ilişkin yöneltilen sorulara "Bu işler kısmet biraz benim elimde olan bir şey değil. Bir daha söylüyorum kısmet, inanın ki büyük de konuşmak istemiyorum, sosyal medyada çok da tercih etmem paylaşmayı gibi geliyor. Şimdi Hadise gibi asla koymam deyip, sonra konserimde nişan fotoğraflarını yayınlarım" şeklinde kahkahalarla muhabirlere veda etti. Ünlü oyuncu Hadise'yi hedef alırken, Hadise'nin açıklamalarını tekrar hatırlattı.

NE OLMUŞTU?

Ünlü pop şarkıcı Hadise, dokuz ay önce "Aşığım arkadaşlar birisi var hayatımda hiç demedim, demeyeceğim de. Instagram'da sevgilimi asla takip etmeyeceğim, asla resim koymayacağım. Ben öyle bir insan değilim" açıklamasını yapmıştı. Ardından eşi Mehmet Dinçer'le olan nişan fotoğrafını konserinde ekrana yansıtmıştı. Şimdilerde paylaşımlarından eksik olmayan eşi Mehmet Dinçer'le mutluluk pozları, takipçileri tarafından "Asla asla deme!" ifadesiyle ti'ye alındı.

Yasemin Özilhan Boğaz'da yer alan lüks evinin giyim odasını paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan Boğaz'da yer alan lüks evinin giyim odasını paylaştı
Yıldız Tilbe motosikletli sürücüye çarptı! Ambulans gelene kadar başında bekledi

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe motosikletli sürücüye çarptı! Ambulans gelene kadar başında bekledi
Kıvanç Tatlıtuğ’u muhasebecisi dolandırmıştı! Milyonluk davada flaş gelişme!

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ’u muhasebecisi dolandırmıştı! Milyonluk davada flaş gelişme!

BİR YORUM YAPIN 0