Fındık Kurdu Berna Karagözoğlu'ndan üzen haber! Darp edildi

'Bir Şarkısın Sen' adlı yarışmada tanınan ve 'Fındık kurdu' lakaplı Berna Karagözoğlu yıllar sonra ortaya çıktı. Karagözoğlu, son olarak bir darp haberiyle gündeme geldi. İddiaya göre Beşiktaş'ta gittiği bir restoranda darp edildiği öğrenildi.

Atv ekranlarında yayınlanan Bir Şarkısın Sen şarkı yarışması ile ünlenen Berna Karagözoğlu "Fındık Kurdu Berna" lakabıyla tanınmış, kısa süre içerisinde herkesin tanıdığı ve sevdiği bir yarışmacı haline gelmişti. Şimdilerde 20 yaşında olan Berna Karagözoğlu darp edildiği öğrenildi.

berna karagözoğlu

berna karagözoğlu

İddiaya göre Karagözoğlu 22 Mart günü İstanbul Beşiktaş'ta bulunan bir restorana gitti. Yanında menajeri ve arkadaşıyla birlikte restoranda yemek yiyen şarkıcı, yan masasında oturan bir grupla tartışmaya başladı. İddiaya göre yan masada oturan gençler şarkıcıya sinkaflı küfürler etmeye başladı.

fındık kurdu berna darp edildi

fındık kurdu berna darp edildi

İki grup arkadaş arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Yine iddiaya göre taraflar birbirlerine masadaki cisimleri fırlatırken, yan gruptaki bir şahıs kül tabağını genç şarkıcıya fırlattı. Bir anlık refleksle kül tabağından kurtulan Berna Karagözoğlu, arkadaşlarıyla birlikte darp edildi.

Tolgahan Sayışman'dan şaşırtan açıklama: Yoğun bakımda...

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman'dan şaşırtan açıklama: Yoğun bakımda...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0