Seren Serengil'e Matrix benzetmesi güldürdü!

Sunucu Seren Serengil ile nişanlısı Mustafa Rahman Tohma, önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi. Siyah bir kombin ile yürüyüşe çıkan Seren Serengil'in gözlüklerine "Matrix" benzetmesi yapıldı.

Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali ve Arto ile birlikte yorumculuk yapan Seren Serengil geçtiğimiz gün Bebek'te nişanlısı Mustafa Rahman Tohma ile yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.

Basın mensuplarının sorularına kısa yanıt veren Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma, yürüyüşe çıktıklarını belirtti. İkili daha sonra arkadaş grubuyla bir araya geldi.

seren serengil matrix

seren serengil matrix

Yürüyüşte siyah bir kombin giymeyi tercih eden ünlü sunucu Seren Serengil'in gözlükleri muhabirler tarafından "Matrix"e benzetildi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara uyguladığı filtreler ile sık sık gündeme gelen Seren Serengil'i muhabirlerin 'Matrix' benzetmesi güldürdü.

Alişan vefat eden kardeşinin eşi Merve Tektaş'ın doğun gününü kutladı! Buse Varol'un sessizliği

İLİŞKİLİ HABER

Alişan vefat eden kardeşinin eşi Merve Tektaş'ın doğun gününü kutladı! Buse Varol'un sessizliği
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Ömer bey 1 yıl önce

Ne matrixi bildigin kaynak gözlüğü

Ali 1 yıl önce

Bu kaçıncı koca/nişanlı?