Berkay eşi ve kızlarını rahat ettirmek için paraya kıydı! Tuttuğu evin fiyatı dudak uçuklattı

Ünlü şarkıcı Berkay Antalya'da bayram tatilini ailesiyle birlikte geçirmek için tuttuğu lüks villanın fiyatı dudak uçuklattı. Berkay, eşi ve kızlarının rahat etmesi için tuttuğu havuzlu villaya toplamda 670 bin TL ödedi.

Geçtiğimiz aylarda Arda Turan'la davasında mahkemeye aylık gelirinin bin TL olduğunu beyan eden Berkay, lüks yaşantısıyla dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Bayramı eşi Özlem Ada Şahin ve kızlarıyla Antalya'da geçiren ünlü popçu, tatil için bir kez daha kesenin ağzını açtı.

berkay bayram tatili

berkay bayram tatili

BAYRAM TATİLİ İÇİN SERVET ÖDEDİ!

Takvim'de yer alan habere göre; Berkay, ailesinin rahat etmesi için Kemer'deki lüks bir otelin dubleks ve özel havuzlu villasını seçti. 6 Mayıs'taki konserine kadar ailesiyle bayram keyfi yapacak olan ünlü popçunun cebinden 670 bin TL çıktı.

berkay lüks villaya servet ödedi

berkay lüks villaya servet ödedi

Sahne aldığı mekanlardan gecede yaklaşık 200 bin TL kazanan Berkay, daha önce de sık sık gündeme gelen lüks hayatı için şöyle demişti: Gayet normal... Yılda iki kere çıkılan tatil gayet normal, bunu herkes yapıyor diye düşünüyorum.

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal'dan üzücü haber! Hastaneye kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal'dan üzücü haber! Hastaneye kaldırıldı
Fahrettin Koca'dan Burak Kut'un yorumuyla 'Uyan Ey Gözlerim' paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Fahrettin Koca'dan Burak Kut'un yorumuyla 'Uyan Ey Gözlerim' paylaşımı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Ali 1 yıl önce

Millet aç aç sen tatilde

Cocuk 1 yıl önce

Berkay arda ile davasında ben aylık bin tl kazanıyorum hakime böyle söyledi ..aylık bin tl nin getirisini bu para .devlet böyle kacak paraların peşine düşecek

Doğu-Batı 1 yıl önce

Ünlü mü? Allah Allah, ben neden tanımıyorum.

alican 1 yıl önce

Enayilerin canı sağolsun

Mesit 1 yıl önce

Zekat veriyormu acaba sanmam vereceklerini

Yorumların Tümünü Okuyun