9 çocuk babası İzzet Yıldızhan'dan şaşırtan bayram mesajı: Pahalıya patlıyor ama olsun!

En kalabalık aileye sahip ünlüler arasında yer alan 9 çocuk babası ünlü şarkıcı izzet Yıldızhan, geleneklerine çok bağlı olduğunu belirtip bayram coşkusunu sonuna kadar yaşadıklarını söyledi. Ramazan bayramını çocuklarıyla birlikte geçiren Yıldızhan yaptığı bayram yorumu herkesi şaşırttı.

Sabah gazetesine konuşan şarkıcı İzzet Yıldızhan çocuklarıyla ilişkisi, bayram ritüelleri, sanatçıların giyim kuşamları ve hayata dair birçok konuda açıklamalar yaptı. “Bütün evlatlarım elimi öpüp harçlıklarını alırlar. Evlat, yeğen çok olduğu için bayramlar bana pahalıya patlıyor ama olsun” dedi.

İzzet Yıldızhan'ın hayatı ve çocuklarına dair açıklamaları şu şekilde:

Her ne kadar iş insanı ve sanatçı kimliğimle bilinsem de, ailem benim hayatımın merkezindedir. Yıllar önce daha sakin, stresten uzak bir hayat yaşamak için İzmir'e yerleştik. Benim sabahım, akşamım evlatlarımdır. Onlar benim bugünüm, yarınım... İş dolayısıyla ne zaman bir seyahat gerçekleştirsem özlemimi gidermek için sık sık telefonda görüntülü konuşuruz. Artık büyüdüler. İyi de arkadaşlarımdır evlatlarım. Çok çocuk dert değil, berekettir.

izzet yıldızhanda bayram mesajı

izzet yıldızhanda bayram mesajı

Bayram size ne ifade ediyor? Bayramları geleneksel bir şekilde kutluyor musunuz? Büyüklerinizi ziyaret edip telefonla arar mısınız?

Bayram benim için maneviyatı, birliği, beraberliği, ailenin tüm fertlerinin bir arada olduğu, küslüklerin bittiği günü ifade ediyor. Ben gelenek ve göreneklerine önem veren bir aileden geliyorum. Bunu sürdürmek de benim en önemli görevim.

Bayramın ilk günü sizin için nasıl geçer?

Gün bayram namazıyla başlar bizim için. Evlatlarımla erkenden kalkıp namazımızı kılarız. O esnada evde sofra hazır olur. Malum kalabalığız. Büyük bir sofrada bir arada yemek yemenin duygusu başkadır. Daha sonra otelime geçer, çalışanlarımla ve dostlarımla bayramlaşırım.

Çocuklarınız büyüse de bayram harçlığı ritüelini devam ettiriyor musunuz?

Kesinlikle. Dediğim gibi ben gelenek ve göreneklerine önem veren bir insanım. En büyüğü Mustafa dahil olmak üzere bütün evlatlarım elimi öperler, harçlıklarını alırlar. Her ne kadar büyümüş olsalar da evlat başka bir şey. Tabii bende evlat, yeğen çok olduğu için bayramlar bana pahalıya patlar ama olsun. Bu ritüel devam edecek.

Enis Arıkan'dan şaşırtan itiraf!

İLİŞKİLİ HABER

Enis Arıkan'dan şaşırtan itiraf!
Cansu Dere'den çarpıcı açıklama: Şöhret beni değiştirmedi!

İLİŞKİLİ HABER

Cansu Dere'den çarpıcı açıklama: Şöhret beni değiştirmedi!
Selim Bayraktar'ın anne özlemi duygulandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Selim Bayraktar'ın anne özlemi duygulandırdı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Güçlü Türkiye 1 yıl önce

tüm müslümanlar en az 10 çocuk yapmalı böylece 15 sene sonra babanın aylık kazancı asgari ücretten olsa 42.000 TL olur. Allah bereketliyor her daim.

Toplam 3 beğeni