Alperen Duymaz'ın yeni projesindeki partneri belli oldu!

Projeleri biter bitmez bir yenisine başlayan Alperen Duymaz, setlere hız kesmeden devam ediyor. Son olarak televizyonda 'Son Yaz' dizisiyle, dijital platformda ise 'Erkek Severse' dizisiyle seyirci karşısına çıkan yakışıklı oyuncu; şimdilerde de film hazırlığında. Ay Yapım'ın 'Kül' adlı yeni filminde yer alacak olan Duymaz'ın partneri belli oldu.

Ay Yapım’ın Netflix için çekeceği 'Kül' filminin hazırlıkları sürüyor. Başarılı senarist Erdi Işık’ın yazdığı filmde Kül adlı kitap tekstinin bir yayın evine gelmesiyle başlayan hikâye etkileyici bir dille ele alınıyor.

Ödüllü yönetmen Erdem Tepegöz’ün yönetmen koltuğuna oturacağı filmde marangoz Metin Ali rolüne Alperen Duymaz hayat verecek. Kül filmindeki başrol kadın yıldız da belli oldu.

son yaz

son yaz

PARTNERİ FUNDA ERYİĞİT OLDU

'Son Yaz' dizisinde Duymaz'ın oynadığı Akgün karakterinin evleneceği kızın annesini oynayan Funda Eryiğit, projeyle el sıkıştı. Bir önceki projesinde Alperen Duymaz'ın kayınvalidesi rolünde olan Eryiğit, şimdi partneri olarak seyirciyle buluşacak.

Oluşturulan bu cast, 'Son Yaz' dizisinin fanlarını şaşırtsa da, aynı zamanda büyük bir merak da uyandırdı. 'Son Yaz' seyircisi şimdiden filme dair büyük bir beklentiye girdi.

Filmdeki yayınevinin sahibinin eşi olan Gökçe rolüne hayat verecek olan Eryiğit, eline geçen kitabın yarattığı dünyaya kendisini kaptıracak ve peşine düştüğü marangozla beraber hayatı başka bir boyuta taşınacak.

Selim Bayraktar'ın anne özlemi duygulandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Selim Bayraktar'ın anne özlemi duygulandırdı!
Burak Sergen'den 'muhalif sanatçı' değerlendirmesi: Bazı şeylerin hakkı verilmeli!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Sergen'den 'muhalif sanatçı' değerlendirmesi: Bazı şeylerin hakkı verilmeli!

BİR YORUM YAPIN 1

Ensar 2 yıl önce

partner nedir ya resmen zinanın adını sanat koymuşunuz