Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Devrim Yakut ölümden dönmüştü! Haber geldi...

Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Devrim Yakut'un beynine pıhtı attığı ve bir süre hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Senaryo gereği dizide hasta amcasının yanına giden Yakut günler sonra konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu, Burcu Biricik, Selma Ergenç, Enis Arıkan, Devrim Yakut'un canlandırdığı Camdaki Kız'dan korkutan bir haber geldi. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterine hayat veren Devrim Yakut'un bir süredir dizide olmaması sevenlerini meraklandırmıştı.

CAMDAKİ KIZ EKİBİ

CAMDAKİ KIZ EKİBİ

Camdaki KızİLİŞKİLİ HABERCamdaki Kız'da Feride Nalan ve Hayri'yi gördü! Camdaki Kız 38. yeni bölüm fragmanı

BEYNİNE PIHTI ATTI!

Senaryo gereği Van'da yaşayan hasta amcasının yanına giden oyuncunun ölümden döndüğü ortaya çıktı. Beynine pıhtı atan oyuncu, bir süre hastanede tedavi gördü. Zorlu bir süreçten geçerek sağlığına kavuşan Devrim Yakut, setlere dönerek hayranlarını sevindirdi. Beyninde pıhtı attığını açıklayan 53 yaşındaki Yakut, sosyal medya hesabından sevenlerine şöyle seslendi...

Devrim Yakut

Devrim Yakut

"Tam bir ay önce bugün, beynimin talamus bölgesine minnak bir pıhtı attı. Minnacık şey, beni hastanelik etti. Ucuz atlatılmış, mühim bir mesele. İyiyim, çabuk yorulmak ve sağ tarafımda yaygın uyuşukluk hissi dışında araz bırakmadı. Doktorumun dediğine göre o da geçecek. Aradınız, sordunuz, iyi enerjiler, dualar yolladınız. Hepinizin o güzel kalplerinize minnettarım."

 

 

Mustafa Sandal'ın kayınpederinden milyonluk jest!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal'ın kayınpederinden milyonluk jest!
Levent Yüksel ile eşi Özlem Öztürk Yüksel 3. yıl dönümlerini kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Levent Yüksel ile eşi Özlem Öztürk Yüksel 3. yıl dönümlerini kutladı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Mahallenin Delisi 1 yıl önce

Gezici vatan haini