Maskeli Beşler oyuncusu Cengiz Küçükayvaz son haliyle şaşırttı!

Çiçek Taksi ve Maskeli Beşler yapımlarıyla akıllarda kalan ünlü oyuncu Cengiz Küçükayvaz'ın son hali ortaya çıktı. Son görüntüsüyle oldukça şaşırtan Küçükayvaz, şimdilerde Yalan Dolan adlı tiyatro oyununda oynuyor.

Reyting Hamdi, Çiçek Taksi, Kahpe Bizans, Hababam Sınıfı ve Maskeli Beşler serilerindeki performanslarıyla hafızalara kazınan 53 yaşındaki oyuncu Cengiz Küçükayvaz, son haliyle yıllar sonra gündem oldu.

SAÇLARI BEYAZLADI

2013'te Züleyha Karyağdı ile nikah masasına oturan ve bir çocuğu bulunan oyuncu, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Zaman zaman Instagram hesabından paylaşımlar yapan başarılı oyuncunun değişimi ise herkesi şaşkına çevirdi. Hayranlarının çektiği fotoğraflara yapılan etiketlerde son hali görülen oyuncunun beyazlayan saçları ve giderek zayıflaması dikkatlerden kaçmadı.

CENGİZ KÜÇÜKAYVAZ KİMDİR?

30 Temmuz 1968 tarihinde Eşme'de hafız bir ailede doğdu.[kaynak belirtilmeli] İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü'nde eğitim aldı. Şahika Tekand, Gürol Tonbul gibi isimlerden dersler aldı.[kaynak belirtilmeli] Tuncay Özinel Tiyatrosu ve Hadi Çaman Tiyatrosu ile profesyonel oyunculuk kariyerine atıldı. Reyting Hamdi, Çiçek Taksi, Gemide, Laleli'de Bir Azize, Kahpe Bizans, Ömerçip, Hababam Sınıfı serisi, Maskeli Beşler serisi, Süper Ajan K9, 7 Kocalı Hürmüz, Harbi Define, Çakallarla Dans gibi çeşitli sinema filmleri ve televizyon dizilerinde oynadı.

En tanındığı rol komedi programı Reyting Hamdi'de söylediği "Ne Diyon Lan Sen Sibop" repliği ile hatırlanmaktadır. Çiçek Taksi dizisindeki "Fırıldak Ömer" karakteri ile geniş çevrelerce tanınmıştır.

Doksanlı yıllarda Kibariye'nin "Alıştık Artık" şarkısının klibinde yer aldı.[3]

2007 yılında Ünlüler Sirki programında yarıştı. 2008'de İstanbul Ümraniye Çakmak'ta kendi adını taşıyan Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu'nu kurdu.

Mahir İpek zor anlattı! Ağlamamak için kendini zor tuttu

İLİŞKİLİ HABER

Mahir İpek zor anlattı! Ağlamamak için kendini zor tuttu

BİR YORUM YAPIN 0