Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinden balayı pozları!

Geçtiğimiz hafta Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda sessiz sedasız nikah masasına oturan Hadise, Kıbrıs konserinde evliliği hakkında konuşmuştu. Çok mutlu olduğunu söyleyen şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler'den bayram sonrası çıktıkları balayından pozlar geldi.

Yaz aylarında düğün yapacakları konuşulan Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin Çırağan Sarayı'nda basına kapalı nikah kıymaları magazin gündeminde bomba etkisi oluşturmuştu. Görüntülerin sosyal medyaya sızmaması için büyük önlem almalarına rağmen düğünle ilgili fotoğraflar ortaya çıkmıştı. Önceki akşam bayram etkinliği kapsamında Kıbrıs'ta sahne alan Hadise, sessizliğini bozdu. Ünlü isim önceki günlerde Kıbrıs'taki konserinde hayranlarının karşısında çok mutlu olduğunu dile getirmişti. Ünlü çift nikahlarının ardından balayına çıktı.

"KALBİMİ ÇALAR BU DENİZ"

Hadise ve eşi Mehmet Dinçerler

Hadise ve eşi Mehmet Dinçerler

Ünlü şarkıcı dünyaevine girdiği Mehmet Dinçerler ile bayram sonrası balayına çıktı. Maldivler'e giden ünlü çiftin keyifli halleri sosyal medya gündemine damga vurdu. Yaz aylarında düğün yapacakları konuşulan Hadise, eşiyle çıktığı ön balayında çekildikleri kareleri, "Kalbimi çalar bu deniz" notuyla paylaştı.

Hadise ve Mehmet Dinçerle balayına çıktı

Hadise ve Mehmet Dinçerle balayına çıktı

Öte yandan 28 Mayıs'da New York'ta konser verecek olan Hadise, programının ardından eşi Dinçerler ile Küba'da ya da Meksika'da ikinci balayını yapacak.

Hadise

Hadise

NE OLMUŞTU?

Hadise ve Mehmet Dinçerler Çırağan Sarayında dünyaevine girdi

Hadise ve Mehmet Dinçerler Çırağan Sarayında dünyaevine girdi

Hadise ve Mehmet DinçerlerİLİŞKİLİ HABERHadise ve Mehmet Dinçerler'in sır gibi saklanan düğününden yeni kareler ortaya çıktı!

"ÇOK MUTLUYUM"

Ünlü çift 30 Nisan'da 20 kişilik basına kapalı bir törenle dünyaevine girdi. Kıbrıs'ta bir mekanda sahne alan Hadise, hayranlarına çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Bu şarkıyı yıllardır söylüyordum ama ilk defa evlendikten sonra söylüyorum. Şarkımda prensesler gibiydim baba evinde diye ama eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği ve hep yanımda olduğu için" ifadelerini kullandı.

Hadise

Hadise

Hadisenin Kıbrıs konseri

Hadisenin Kıbrıs konseri

Hande Doğandemir'den estetik açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Doğandemir'den estetik açıklaması!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0