Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ın yüzü yine gülmedi! Diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar'ın 626. bölüm 2. fragmanında hamile olan Esra'nın bıçaklanarak hastaneye kaldırıldığı görüldü. Bu sahne ''Esra mı yoksa karnındaki bebek mi ölüyor?'' sorusunu akıllara getirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yılların efsane dizisi Arka Sokaklar'da yine bir ayrılık yaşanacağı iddia edildi. Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, geçen yıllara ve yaşanan ayrılıklara rağmen cuma günlerinin zirvesinde yer alıyor.

Senaryosunu Ozan Yurdakul ile Sinan Yurdakul'un kaleme aldığı ve 16 sezon boyunca ekranlarda fırtınalar estiren dizi, 6 Mayıs Cuma akşamı 626. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Dizinin merakla beklenen 616. bölümünden çarpıcı bir fragman daha yayınlandı. Yeni bölümde; hamile olan Esra, bir adam tarafından saldırıya uğruyor. Adam, Esra'yı bıçaklayarak oradan uzaklaşıyor. Bıçaklanan Esra, acilen hastaneye kaldırılıyor ve ameliyata alınıyor. Hamile olduğu için zor bir ameliyat geçiriyor.

Dışarıda Hüsnü ve sevenleri ondan gelecek güzel haberi beklerken doktor, baş sağlığı diliyor. Akabinde Hüsnü, Esra'yı bıçaklayan adamın peşine düşüyor ve yakalıyor. Üzerine doğrulttuğu silahla adama Esra'nın eşi olduğunu söylüyor.

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar pozlarıyla sosyal medyayı salladı

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar pozlarıyla sosyal medyayı salladı

BİR YORUM YAPIN 2

Adnan 1 yıl önce

Bu ekibi artık emniyet kadrosun alın, adamların neredeyse emekliliği geldi.

Mrt 1 yıl önce

Bıktırdı artık bu dizi