Bengü'den aile pozu! Oğlu Selim'in yüzünü ilk kez gösterdi

İkinci bebeğini birkaç ay önce kucağına alan ünlü şarkıcı Bengü, oğluna Selim adını koymuştu. Daha önce oğlunun yüzünü hiç göstermeyen Bengü, sosyal medya hesabı üzerinden mutlu aile pozu paylaştı. Karede Selim'in yüzünü göstermesi dikkat çekti.

2018 yılında iş insanı Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Bengü, ilk çocuğunu 2019'da kucağına almıştı. 2021'in kasım ayında ikinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Bengü, mutlu evliliğiyle son zamanlarda örnek gösterilen çiftler arasında yer alıyor.

Tüm mutlu anlarını sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaşan ünlü şarkıcı Bengü, mutlu bir aile hayatı sürdürüyor. Bengü'nün kızı ile olan benzerliği sonrası, oğlu Selim'in kime benzediği büyük bir merak konusu olmuştu.

"BİZ"

Instagram'da 2 milyona yakın takipçisi bulunan Bengü, "Biz" açıklamasını düşerek mutlu bir aile karesi paylaştı. Karede oğlu Selim'in yüzü ilk kez görüldü. Bengü'nün bu karesi sanatçı dostları ve hayranları tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Bengü'nün paylaşımına "Fotoğrafta üç tane Bengü var" şeklinde eğlenceli yorumlar da geldi. Bengü'nün iki çocuğunun da kendisine çok fazla benzemesi dikkat çekti.

Dilan Çiçek Deniz düğünü için takipçilerine seslendi!

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çiçek Deniz düğünü için takipçilerine seslendi!

BİR YORUM YAPIN 0