Pablo Escobar'ın evinde yaşayan Süreyya Yalçın'ın lüks yaşantısı göz kamaştırdı!

2016 yılından itibaren yaşamına Miami'de devam eden Süreyya Yalçın, lüks yaşantısıyla gündeme oturdu. Miami'de yaşadığı Pablo Escobar'ın evinde hayatını sürdüren ünlü isim, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme oturmayı başardı.

Türkiye'nin sayılı zenginlerinden olan Faruk Yalçın'ın kızı olan sosyetik güzel Süreyya Yalçın, Aziz Yıldırım'ın da kuzenidir. 2008 yılında hayatını kaybeden Faruk Yalçın'ın ardından 2016 yılında Ozan Baran ile dünyaevine giren kızı Süreyya Yalçın, Amerika'da Miami eyaletinde yaşamını sürdürüyor. 

süreyya yalçın

süreyya yalçın

PABLO ESCOBAR'IN EVİNDE YAŞIYOR

Ünlü isim 6 ay Miami'de, 6 ay Türkiye'de kalmayı tercih ederken, Miami'deki evi gündeme oturdu. Dünyaca ünlü ticaretin isimlerinden olan Pablo Escobar'ın 4 milyon dolarlık evinde ailesiyle kalan Yalçın, sosyal medyayı da aktif kullanmasıyla tekrar gündeme geldi. Evi hakkında yapılan yorumlara aldırmayan Yalçın, fırsat buldukça karavanla gezdiğini de açıkladı.

ozan baran ve eşi süreyya yalçın baran

ozan baran ve eşi süreyya yalçın baran

"İKONCAN NEDİR BİR TÜRLÜ ANLAMADIM"

Süreyya Yalçın geçtiğimiz günlerde Miami'de verdiği bir röportajda "Süreyya Yalçın her şeye sahip mi? Hakkınızda 'ikoncan' diye bir imaj çizildi. Siz bu şekilde anıldığınızda rahatsız oluyor musunuz?" sorusuna yanıt verirken ciddi bir tavır takındı. Yalçın, "Evet, sağlıklı ve huzurluyum. Sevdiklerimle birlikteyim. Benim için esas olan bunlar. Diğer sorunuza gelecek olursak hakkımda yapılan bu yorumlardan hiç rahatsız değilim ama şunu söyleyebilirim ki; ikoncan nedir bir türlü anlamış değilim." ifadesini kullandı.

süreyya yalçın

süreyya yalçın

"MUTFAKTAN ÇIKMIYORUM"

Röportajda sorulan sorulara yanıt veren Yalçın, Amerika'da geçen günleri hakkında "Daha çok evimde bebeklerim (köpeklerim) ve burada yaşayan sevdiğim arkadaşlarımla vakit geçirmeyi tercih ediyorum. Aslında gerçek anlamda mutfaktan çıkmıyorum diyebilirim. Gün içerisinde güneşin ve havuzun bol bol tadını çıkarıyorum. Ozan, yoğun çalışıyor. Onun işlerinden fırsat buldukça da karavanımızla Amerika'yı geziyoruz." açıklamasında bulundu.

süreyya yalçın

süreyya yalçın

"KENDİMİ SEVİYORUM"

Sosyal medyada aktif olan Yalçın, yaklaşık 5 milyon takipçisine sunduğu paylaşımlarıyla da oldukça dikkat çekmeyi ve lüks hayatını sergilemeyi seven isimler arasında yer alıyor. Gözlerin üstünde olmasına yönelik sorulan sorulara dikkat çekmekle alakalı cevap veren sosyetik güzel kendinle çok barışık olduğunu ve kendini sevdiğini ifade etti.

Dilan Çiçek Deniz düğünü için takipçilerine seslendi!

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çiçek Deniz düğünü için takipçilerine seslendi!
Hollywood'da skandal sahne!  Uncharted filminde PKK propagandası

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood'da skandal sahne! Uncharted filminde PKK propagandası

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0