Muazzez Ersoy'dan şaşırtan 'Rap' açıklaması!

Türk Sanat Müziği sanatçısı olan Muazzez Ersoy, 'Rap - pop' tartışmasından uzakta kalamadı. Her yaptığı açıklamayla gündeme oturan Türkiye'nin önemli seslerinden biri olan Ersoy, taptığı açıklamada rap müziğin müzik olmadığını ifade etti.

Nostalji albümleriyle dikkat çeken Türk Klasik Müziği ile arabesk şarkılar dile getiren Muazzez Ersoy, ortaokuldan sonra aldığı müzik dersleriyle hayatına devam etti. Müziği bir tutku olarak gören Ersoy, bu konuda annesinden çok ilham aldığını ve desteğini çok gördüğünü belirtmişti.

muazzez ersoy

muazzez ersoy

"ŞARKININ Ş'Sİ BİLE DEĞİL!"

Günümüzde rap ve pop şarkılar arasında çıkan kaosa katılan Ersoy, rap tarafında olmadı.  Müziğin bilgisayarlardan çıkmasıyla artık ruhun kalmadığını açıklayan Ersoy, şarkıların kimlik değiştiğini ama "şarkı"nın "ş"si bile olmadığını iddia etti.

muazzez ersoy

muazzez ersoy

"RAP'İ KABUL ETMİYORUM!"

Son dönemlerde dile getirdiği açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken ve destek toplayan Ersoy, sosyal medyayı aktif kullanmasıyla takipçilerine birebir seslenmeyi başarıyor. Ünlü şarkıcı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda rap müziğin müzik olmadığını altını çizerek "Rap'i müzik olarak kabul etmiyorum. Arkada hızlı gürültülü bir müzik, ritm; ön tarafta da gelişigüzel derinliği olmayan sloganlar. Çoğunluğu böyle. Rap müziğin yükselişte olduğunu zannetmiyorum, zorlama var sanki. Bizim rap'imiz Karadeniz Müziği, bizim rap'imiz Ankara havaları, bizim rap'imiz Konya havaları. Bizim öz rap'imiz bu!" ifadesini kullandı.

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar pozlarıyla sosyal medyayı salladı

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar pozlarıyla sosyal medyayı salladı

BİR YORUM YAPIN 1

mehmet beğendim 1 yıl önce

Bence de çok doğru söylemiş gerçekten sanata duygulara hakiki aşka yapılan emek verilen eserlerin yeri bir başka oluyor. Muazzez hanım da Nostalji Kraliçesi olarak o şaheser kabul edilen Türk toplumunun artık başucu eserleri olarak kabul edilen güze şarkıları ön plana çıkardıktan sonra Rap gibi basit banal şarkılar mutlaka kulağını tırmalıyordur.