Selen Görgüzel'in yeni aracının fiyatı dudak uçuklattı!

Yönetmen Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliğini 18 Mart tarihinde anlaşmalı olarak tek celsede sonlandıran şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, önceki akşam Kuruçeşmede'de sahne alacağı mekana girerken görüntülendi. Ünlü oyuncu ve şarkıcının yeni aracı dikkatlerden kaçmadı.

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'e 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle anlaşmalı' boşanma davası açtı ve çift tek celsede boşandı. Mahkeme ise protokol gereği Hamdi Alkan'a Amerika'nın New York şehrindeki ev ile 90 bin liralık aracın Selen Görgüzel'e verilmesine karar verdi. Selen Görgüzel medyada da oldukça ses getiren bu aracı hızlı bir şekilde sattı.

Genç kadın Kuruçeşme'de ise sahne alacağı mekana yeni satın aldığı tam tamına 1 milyon lira değerindeki Opel Crossland marka aracı ile giriş yaparken, gazetecilerin yönelttiği sorulara ise kıs yanıt veren şarkıcı, ''Arabanızı da yenilediğinizi gördük, Haberlere konu olan Peugeot arabanızı satıp bu arabayı mı aldınız?'' diye gelen soruya ise yanıt verdi.

selen görgüzel

selen görgüzel

"BİR TANE DAHA ALACAĞIM"

Soruya verdiği cevap ise oldukça şaırttı:

"Bu arabanın o arabayla bir ilgisi yok. Diğer araba zaten benim değildi. O araba prosedür gereği bana geldi ve gitti. Bunu yeni aldım kredisini ödüyorum. İki haftaya kadar da yeni klip ve başka bir araba alacağım."

BİR YORUM YAPIN 1

konuk 2 yıl önce

emek vermeden kolay para kazanan sanatçı kesimi halkın inançlarını bozuyor.