Kaynanalar'ın Döndü'sü Defne Yalnız'dan bomba itiraf: Hayatımın hatasını yaptım!

Televizyon efsanesi "Kaynanalar" dizisinin hayranlıkla izlediğimiz Döndü'sü Defne Yalnız, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalında yayınlanan Dur Bi Dinle programına konuk oldu. Meslek hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Yalnız "Devlet televizyonunun ilk kadın şöhreti benim. Şöhretim nedeniyle çok acımasız şekilde cezalandırıldım" şeklinde konuştu.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımı olan "Kaynanalar", yıllar geçmesine rağmen 7'den 70'e herkesin en sevdiği yapımlar arasında yer alıyor. 1973 ve 2003 yılları arasında 14 sezon ve 314 bölüm boyunca ekranlara gelen fenomen dizinin Döndü'sü Defne Yalnız, önceki günlerde Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk oldu.

Defne Yalnız

Defne Yalnız

"Dur Bi Dinle" adlı programa katılan usta oyuncu, meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında bilinmeyen detayları dile getirdi. Kariyerindeki kırılma noktasını ve gazete manşetlerinde olduğu dönemlerde yaşadıklarını anlatan Yalnız, "Hayatımın hatasını yaptım" diyerek hayranlarını şaşırttı. 

Kaynanalar dizisinin Döndüsü Defne Yalnızdan şaşırtan itiraf

Kaynanalar dizisinin Döndüsü Defne Yalnızdan şaşırtan itiraf

"ŞÖHRETİM KISKANILDI"

Son olarak "Menajerimi Ara" adlı dizide konuk oyuncu olarak rol alan 73 yaşındaki oyuncu şöyle konuştu:

"Tekin Akmansoy ile 1976’da, İzmir Fuarı’nda sahneye çıktım. Kontratımda yazılı; başka iş yapacaksam izin almalıyım. Ben o dilekçeyi verdim ama hayatımın hatasını yaptım. Cevabını almadan sahneye çıktım. 'İşi derhal bırakın, geri dönün' diye bir yazı geldi kulise. E, nasıl döneyim? Fuardan bir aylık parayı almışım, o benim bir senelik tiyatro maaşım. Ne savunma istediler ne herhangi bir soruşturma açtılar. Bir hafta sonra ise beni görevden aldılar. Nedeni çok basit. Hürriyet gazetesinde iki günde bir, birinci sayfada mutlaka haberim çıkardı. Şöhretin kıskanma olduğunu ve cezalandırma yöntemi olduğunu düşünüyorum. 1975'te eşimi kaybetmişim. Tek başıma dul bir kadın olarak ayakta durmaya çalışıyorum. Mesleğim bu benim ve iyi, disiplinli bir oyuncuyum. Sen birden beş parasız bu insanı sokağa at! Birçok oyuncu, şöhret olduğum için devlet tiyatrosundan istifa ettiğimi zanneder. Öyle değildir beni Cüneyt Gökçer tiyatrodan atmıştır."

Defne Yalnız Armağan Çağlayanın programına konuk oldu

Defne Yalnız Armağan Çağlayanın programına konuk oldu

Nicole Kidman'ın son hali görenleri şaşkınlığa uğrattı!

İLİŞKİLİ HABER

Nicole Kidman'ın son hali görenleri şaşkınlığa uğrattı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0