Monica Belluci'nin Türkiye'den sipariş ettiği şey şaşırttı!

Dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Monica Bellucci, 'Maria Callas: Mektuplar ve Anılar' adlı tek kişilik oyunu için İstanbul'a gelmişti. Geldiğinde dolaşma imkanı bulan Belluci, By Rıfat Özbek’in yeni koleksiyonundan yastık siparişi verdi.

Dünyaca ünlü Monica geçtiğimiz günlerde bir performansı için Türkiye'ye gelmiş ve hayranlığını saklayamamıştı. Monica Bellucci'nin yastık tutkusu olduğu ortaya çıktı. Geldiği gibi yastık bakan ünlü oyuncu Rıfat Özbek'in "The New Hera" adını verdiği yeni koleksiyonundan çok sayıda yastık siparişinde bulunduğu öğrenildi. Bellucci, lüks evini Türk dokunuşlarıyla süsleyeceğe benziyor. 

İstanbulİLİŞKİLİ HABERİstanbul'da Monica Belluci rüzgarı esti! Ünlü yıldıza hoş geldin hediyesi...

monica bellucci yastık siparişi

monica bellucci yastık siparişi

CESUR KADININ ZARAFETİ

Rıfat Özbek'in "The New Hera" adını verdiği koleksiyon hakkında konuşan Monica Bellucci, koleksiyonun mitolojide gelmiş geçmiş en güçlü ve cesur kadının zarafetini taşıdığını belirtti. Kendisiyle özdeşleştirdiği koleksiyondan oldukça fazla yastık satın alan Bellucci, yeni koleksiyon parçalarını da görmek için can attığı öğrenildi. 

monica bellucci

monica bellucci

ÇEVRESİ DE BEĞENDİ

Tasarımcı Rıfat Özbek ve Erdal Karaman’ın koleksiyonları Bellucci’nin yakın çevresi tarafından da beğenildi ve takdir edildi. Bellucci, hem Osmanlı motiflerini hem de modern Avrupa kimliğini taşıyan yeni koleksiyonu "Modern Classics 2"den de çok sayıda sipariş verdiği öğrenildi.

Ivana Sert'e büyük ihanet! İmzasını taklit etti

İLİŞKİLİ HABER

Ivana Sert'e büyük ihanet! İmzasını taklit etti

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0