Ebru Yaşar'dan ameliyat sonrası topuklu ayakkabı açıklaması!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, yakın zaman önce geçirdiği kaza sonrasında ameliyat olmuştu. Fizik tedavi görmeye başlayan başarılı şarkıcı bayramda sahne aldı. Topuklu giymekten korkmadığını ifade eden Yaşar, konser boyunca herkesi eğlendirmeyi başardı.

Yüksek enerjisiyle sahne performanslarında da başarı yakalayan Ebru Yaşar, Ramazan Bayramı'nda Kıbrıs'ta konser verdi. Konser öncesi muhabirlerle konuşan Yaşar, geçtiğimiz aylarda yaşadığı kaza sebebiyle hastaneye kaldırılıp ameliyata alınmıştı. Fizik tedaviyle iyileşen ünlü şarkıcı, zor zamanları geride bıraktığını ifade etti.

Diz kapağı kırılan Ebru Yaşar ikinci kez ameliyat oldu!İLİŞKİLİ HABERDiz kapağı kırılan Ebru Yaşar ikinci kez ameliyat oldu!

ebru yaşar

ebru yaşar

"TOPUKLU GİYMEK ARTIK KORKUTMUYOR"

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Ebru Yaşar, zaman zaman şiddetlenen ağrıları sebebi ile ikinci kez ameliyat olmuştu. Sağlığı hakkında son durumu muhabirlere konser öncesi açıklayan Ebru Yaşar, "İnşallah geçti gitti, her şey yolunda. Topuklu giymek artık korkutmuyor. Yeni yeni başladım, küçük topuklu ile çıktım. Düz ayakkabılarla da çıkıyorum. Çok da rahat ettim." ifadesini kullandı.

Mustafa Sandal'ın kayınpederinden milyonluk jest!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal'ın kayınpederinden milyonluk jest!
Levent Yüksel ile eşi Özlem Öztürk Yüksel 3. yıl dönümlerini kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Levent Yüksel ile eşi Özlem Öztürk Yüksel 3. yıl dönümlerini kutladı!

BİR YORUM YAPIN 0