Kate Middleton asistan arayışı için 27 bin 500 Sterlini gözden çıkardı!

İngiliz Kraliyet Ailesinin gözde gelini Kate Middleton, Kensington Sarayı'nda çalışması için özel asistan arayışına girdi. Yıllık 27 bin 500 sterlin vermeye hazırlanan Middleton, kişisel asistanı için ince eleyip sık dokuyor.

Prens William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate Middleton, Kensington Sarayı'nda kendisine yardım edecek ve kişisel işlerini yürütecek özel bir asistan arayışına girdi. Her hareketiyle olay olan Middleton'ın kişisel asistanına yıllık 27 bin 500 sterlin maaş vermeyi planladığı öğrenildi.

Cambridge Düşesi Kate Middleton

Cambridge Düşesi Kate Middleton

Mirror gazetesinin haberine göre; Profesyonel iş arama sitesi LinkedIn'de yayınlanan iş alanına 200'den fazla kişi başvurdu. Haftada 37 saat çalışmasını istediği asistanından beklediği en önemli özellik ise Düşesin ajandasını takip etmesi, toplantılarını düzenlemesi ve etkinlik takvimi programlaması.

Prens William ve eşi Kate Middleton

Prens William ve eşi Kate Middleton

Öte yandan adayların kraliyet protokolüne uygun davranışlar sergilemesi, organizasyonel yeteneklerinin gelişmiş olması ve baskı altında sakin kalabilmesi de aranan özellikler arasında yer alıyor.

Kate Middleton işe alacağı asistana 27 bin sterlin ödeyecek

Kate Middleton işe alacağı asistana 27 bin sterlin ödeyecek

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

hıghlander 1 yıl önce

asil ve tutkulu.!