Survivor'da yarışmacılar birbirine girdi! Sunucu avazı çıktığı kadar bağırdı

Survivor All Star'ın dün akşam Adem, Ogeday ve Berkan birbirine girdi. O esnada araya giren sunucu Murat Ceylan, kimseyi susturamayınca "Yeter" diye bağırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde iki takım da hem dokunulmazlığı hem de iletişim oyununu kazanmak için mücadele etti. Ogeday'ın, "Bu sene herkes kalbinin ekmeğini yiyecek" sözünden başlayan tartışma, iki takım yarışmacılarını birbirine soktu.

OGEDAY'IN BİR CÜMLESİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Dokunulmazlık oyunununda Ogeday ve Adem'in mücadelesinde tansiyon yükseldi. Zorlu parkurun sonucunda atışları doğru yapan Ogeday, rakibi Adem'i yenince "Bu sene herkes kalbinin ekmeğini yiyecek" diye bağırdı. Adem, "Sen de yiyeceksin merak etme herkes görecek" dedi. Sonrasında, "Tek tek hepiniz gelin merak etmeyin" deyince ortalık karıştı. Karşı takım yarışmacısı Berkan, "Niye içine konuşuyorsun sesli konuş" diyerek tartışmaya dahil oldu.

SUNUCU AVAZI ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRDI!

Sunucu Murat Ceylan'ın uyarılarına aldırış etmeyen Adem ile Ogeday tartışmaya devam edince Murat Ceylan iki tarafı da, "Yeter!" diye bağırarak susturdu.

Kaan Yıldırım'ın kas şovuna Salih Bademci'den çok konuşulacak tepki!

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Yıldırım'ın kas şovuna Salih Bademci'den çok konuşulacak tepki!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Ottoman 1 yıl önce

Evet artık yeter her sene her sene sörvayvırmış bıktık artık aynı teraneden. Milletin IQ seviyesini yükseltecek eğitici öğretici yarışmalar yapın.