Seda Sayan ve eşine arkadaşlarından büyük jest! Paris'e gül döktüler...

Çağlar Ökten ile dünyaevine giren ve balayı için Paris'i tercih eden Seda Sayan'a arkadaşlarından jest geldi.

14 Şubat'ta Çağlar Ökten'den evlilik teklifi alan Seda Sayan, 24 Nisan'da sürpriz bir şekilde evlenmişti. İkili hem Ramazan Bayramı'nı hem de balayını aradan çıkarmak için Paris'e gitti.

Özel bir uçakla Paris'e giden ve o anları paylaşan Sayan, balayının keyfini sürmeye devam ediyor. Çektirdiği her kareyi hayranlarının beğenisine sunan Seda Sayan'a sevenlerinden jest geldi. Çiftin arkadaşları otelin yoluna gül yaprakları döktü.

Daha önce fotoğraf çekimi için Paris sokaklarında gelinlikle dolaşan Sayan, bu kez eşiyle birlikte objektif karşısına geçti.

Çift, konakladıkları otelin girişinde arkadaşları tarafından yollarına dökülen gül yapraklarıyla karşılandı. İkili, o anları da ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

Şarkıcı Gökhan Türkmen'den şaşırtan açıklamalar!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Gökhan Türkmen'den şaşırtan açıklamalar!
Oğuzhan Koç'tan ilan-ı aşk!

İLİŞKİLİ HABER

Oğuzhan Koç'tan ilan-ı aşk!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0